Hádej, hádej, hádači....
Re: Hádej, hádej, hádači....
Hmm, zřejmě moc lehká otázka
. Je to opravdu Paphiopedilum sangii a pokvete mi poprvé. Moc se na něj těším 
Já se nedivím, že se na něj těšíš. Ve všech možných galerií na něm mohu očit nechat, jen ta teplomilnost a také pro mě zatím, co se Paphiopedil týče, obtížnost, od něj odrazují. 
olaw píše:Já se nedivím, že se na něj těšíš. Ve všech možných galerií na něm mohu očit nechat, jen ta teplomilnost a také pro mě zatím, co se Paphiopedil týče, obtížnost, od něj odrazují.
Doma nějaké místo ještě určitě najdeš
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
radzak píše:olaw píše:Já se nedivím, že se na něj těšíš. Ve všech možných galerií na něm mohu očit nechat, jen ta teplomilnost a také pro mě zatím, co se Paphiopedil týče, obtížnost, od něj odrazují.
Obtížné není, jsou horší. A má ho http://www.orchideenwlodarczyk.de/shop/catalog/paphiopedilum-sangii-p-514.html po dohodě přiveze do Drážďan-
Paphio píše:radzak píše:olaw píše:Já se nedivím, že se na něj těšíš. Ve všech možných galerií na něm mohu očit nechat, jen ta teplomilnost a také pro mě zatím, co se Paphiopedil týče, obtížnost, od něj odrazují.
Obtížné není, jsou horší. A má ho http://www.orchideenwlodarczyk.de/shop/catalog/paphiopedilum-sangii-p-514.html po dohodě přiveze do Drážďan-
Nabízí ho také Popow, Elsner a Orchids a more (ti skoro za polovic).
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Paní Elsnerová v Drážďanech letos nebude.
Bude 1.3. na výstavě v Mnichově... 
A jinak-nádherné sangii,se dvěma růžicemi mně loni přivezl p.Kacerovský (Pokojovky) za rozumnou cenu...
A jinak-nádherné sangii,se dvěma růžicemi mně loni přivezl p.Kacerovský (Pokojovky) za rozumnou cenu...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
teda Radku, to bude parády. To, že jsi dal fotku ještě nerozkvetlého, svědčí o tom, že se opravdu moc moc těšíš. Nedáváš často fotky rostlin, které nejsou rozkvetlé
Mám ho ze stejného zdroje jako ty, budu ho muset pořádně prozkoumat, co kdyby....
Mám ho ze stejného zdroje jako ty, budu ho muset pořádně prozkoumat, co kdyby....
Paphio píše:Paní Elsnerová v Drážďanech letos nebude.
Nebude, ale objednávku do Drážďan mi potvrdila s tím, že ji lze vyzvednout a zaplatit na stánku Dietera Lohoffa.
Re: Právě kvete 5
omlouvám se admin. jestli to sem nepatří, ale mám malou hádanku, co pak to kvete ?