Orchideje Čr a Sr
Re: Orchideje Čr a Sr
Třetí balík fotek...
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Rater dne ned 06. kvě 2012 11:15:04, celkem upraveno 1 x.
A prozatím poslední...
Naposledy upravil(a) Rater dne ned 06. kvě 2012 11:15:42, celkem upraveno 1 x.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nádhera. V okolí Brna prý letos nekvete vůbec nic
A já jsem letos taky ještě neviděl ani pysk. Asi to bude tím, že jsem se ještě nikam nevypravil
Jen mi ty dva purpuráci přijdou víc jako kříženci s militarisem, tedy O. x hybrida. Zkoušel jsi to už s někým konzultovat?
Hezký den a díky za fotky
Pavel
Jen mi ty dva purpuráci přijdou víc jako kříženci s militarisem, tedy O. x hybrida. Zkoušel jsi to už s někým konzultovat?
Hezký den a díky za fotky
Pavel
Díky za krásné fotky
Taky moc pekne, moje masculy i pallensy jsou taky ze Severni Moravy, docela by me zajimalo, zda z totozne lokality.
To Pavel: Nekonzultoval, ale mas pravdu, na lokalite je udavan krizenec.
Tak jsem to zkonzultoval a je to opravdu vstavač zvrhlý O. x hybrida ( O. purpurea x militaris )
To Pavel: Nekonzultoval, ale mas pravdu, na lokalite je udavan krizenec.
Tak jsem to zkonzultoval a je to opravdu vstavač zvrhlý O. x hybrida ( O. purpurea x militaris )
Naposledy upravil(a) Rater dne ned 06. kvě 2012 11:17:43, celkem upraveno 1 x.
Jani krása a ta louka to je úžasné,že to přežilo
-
Natasha
- Kontaktovat uživatele:
jakuku, Rater, to je paráda. 
Asi je to naozaj tak, že tento rok je v prírode podstatne menej orchideí. Včera sme boli na fotolov orchideí u nás v Gaderskej doline, ktorá je pomerne bohatá na výskyt orch. a nemám ani jeden úlovok. Snáď je ešte skoro. Dlho tam bol sneh.
Asi je to naozaj tak, že tento rok je v prírode podstatne menej orchideí. Včera sme boli na fotolov orchideí u nás v Gaderskej doline, ktorá je pomerne bohatá na výskyt orch. a nemám ani jeden úlovok. Snáď je ešte skoro. Dlho tam bol sneh.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam byl dlouho sníh a také brzy napadl, tak tam bude jistě orchidejí habakůk
V okolí Brna je ale situace dost odlišná. Celé jaro je abnormálně suché a v únoru byly silné holomrazy. To jsou podle mě hlavní důvody, proč u nás letos nic moc není. Na Slovensku to bude jistě lepší.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel