Miltoniopsis
Re: Miltoniopsis
To víš že jo. Tohle jsou takové svéhlavičky, takže taky myslím, že úspěch. A máme stejnou 
To jsi šikovná. Můj sice zimu přežil, ale mám pocit, že se se mnou loučí. Už ho kupovat nebudu, prostě to s nimi neumím
hezký květ..se mnou už se rozloučil dávno..
Rastlinku mám tri roky, kupovala som ju vo výpredaji a už minulý rok mi krásne kvitla. Teraz kvitnú štyri kvety a ďalšie štyri sú pripravené. Dúfam, že stihnú tieto súčasné...
Krásne vonia.Rastlinu pestujem v čistom anorganickom substráte v samozavlažovacom črepníku. Listy absolútne neharmonikujú, preto som presvedčená, že tento spôsob pestovania Miltoniopsisom vyhovuje.Majú zabezpečenú stálu vlhkosť sbstrátu a to potrebujú.
Nie je to návod na pestovanie, len postreh z mojej strany ako to u mňa funguje. Neletním, pestujem celoročne na východnom okne v chladnejšej predsieni domu.
Krásne vonia.Rastlinu pestujem v čistom anorganickom substráte v samozavlažovacom črepníku. Listy absolútne neharmonikujú, preto som presvedčená, že tento spôsob pestovania Miltoniopsisom vyhovuje.Majú zabezpečenú stálu vlhkosť sbstrátu a to potrebujú.
Nie je to návod na pestovanie, len postreh z mojej strany ako to u mňa funguje. Neletním, pestujem celoročne na východnom okne v chladnejšej predsieni domu.
No vida, pěkné kvetení.
Obdivuji a co je to prosím Silvia za substrát

Taky mne to zajímá. Je v perlitu?
na co sahne,to se jí daří...moc pěkné květy...
Je to substrát Lechuza Pon. Pestujem v ňom zatiaľ úspešne aj iné druhy.Stále je to v štádiu skúšania.Ja som s ním maximálne spokojná.