Právě kvete 8
Re: Právě kvete 8
A ejha, ďalšie krásne Phragmipedium!
Mám len jedno, musím to napraviť...
Mám len jedno, musím to napraviť...
Mělo by správně být právě dokvétá a přidávám ještě jedno Phragmi. no jedno oncidium, nějak jsem ho špatně krmil, protože udělal jen jeden květ.
Krásný. To oncídko, byť s jedním květem, vypadá na klacku moc dobře
hezké kvítí...
A mě ne a ne kvest. Sucho má, chladno má, přirostlo v létě a pořád nic a pak že to není oříšek....kde je zakopaný pes? VěraVaclav píše:D.kingianum!
Jedno hezčí než druhé......Věrasamamalo píše:Měl bych dotaz na ostatní členy fóra, používá někdo nějakou databázi na seznam rostlin pěstovaných rostlin + jejich foto ?
A aby to nepatřilo do jiné šuflády tak přikládám něco obrázku, Sluníčko bylo takové zubaté, tak to moc nezáří.
Václave, úplně mi to po ránu zvedlo náladu, nádheraVaclav píše:D.kingianum!
Nevím zasílám nové fotky. Dosti těžko se tak drobný kvítek fotí. Dnes jsem se docela "vyučil". Rostlina je dosti veliká (pro porovnání když budete dobře hledat, najdete 30 cm. pravítko) a toho světla je taky málo, když jsem použil blesk, tak jsem to přepálil do bíla. Ve skutečnosti jsou květy mírně do bílorůžové. Jinak mám i D. delicatum a jsou přibližně stejné. Pokud je někdo z Vás bude chtít na jaře vyměnit, budu rád. Dobře se pěstují a odnožují.Karlos píše:To kingianum se mi nezdá jako čisté kingianum.
Jinak za správné určení budu rád.
Tak to já nevím co dělám špatně, všechny hybridy nobile nakvétají moc dobře a podmínky mají stejné....

no,je to obr...ty květy jsou ale krásné...