Jardo, pěkné zaměření,.,,,,Věraolaw píše:Inspirovány Marťanovým náletem Phragmipedia, se dnes vznesly letouny z Ekvádoru. Scaphosepalum swertifolium.
Cíl zaměřen Fernandezia ionanthera.![]()
![]()
![]()
Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
Jardo, ta Fernandézie bude asi pěkný oříšek. Jsem zvědavý, jak se s ní popereš. Nezapomeň nás průběžně informovat. Díky 
Obě jsou nádherné
Jo jo, těch 3000 metrů mě trochu děsí. Léto bude rozhodující. Teď tam mám, krom tedy 100 procentní vlhkosti, teploty stejné jako v místě výskytu.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Přeju hóódně ůspěchů s Fernandesií.
Odvážnému štěstí přeje.
Odvážnému štěstí přeje.
No jo, dva škodolibci.
No, nejsem naštěstí sám, kdo si tuhle potvůrku na OB pořídil. Uvidim, jak půjde. Třeba Myoxanthus rostoucí ve stejných výškách roste skvěle, jen ještě nekvetl.
No, nejsem naštěstí sám, kdo si tuhle potvůrku na OB pořídil. Uvidim, jak půjde. Třeba Myoxanthus rostoucí ve stejných výškách roste skvěle, jen ještě nekvetl.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, obě moc pěkné, to "éro" je fakt super !!! No a Fernandezii dáš na léto do sklepa 
Jardo naopak, moc ti přeju, aby dobře rostla. Jen doufám, že se o své zkušenosti s námi ostatními podělíš. Já si ji pak určitě také pořídímolaw píše:No jo, dva škodolibci.![]()
![]()
![]()
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Kytka hezká, ale jména multihybridů jako Beallara, Burrageara, Aliceara mi připadaj fakt děsná.