klerika píše:Dobrý den potřebuji prosím poradit koupili jsme si vandu v celkem dobrém stavu dávala sem jí na noc jednou za tři dny do vody napít byla v pořádku pak jsem slyšela o skleněných vázách a v domění že jí tam bude lépe jsem jí tam dala a rosila,za nějakou dobu jí všechny kořeny jakoby úplně uschly a nakonec ty silné co zbyli tak jí začali hnít a listy schnou už jsem si nevěděla rady a všechny až na jeden silnější jsem jí ustřihla asi jsem udělala hloupost ale přišlo mi to jako poslední řešení aby nezačala hnít celá teď se nezhoršuje ani nezlepšuje nevím co dál.Poraďte prosím jestli ještě pro ní nemůžu něco udělat děkuji..
Ja mam 2 jedna mimo vazy v kosiku a druha ve vaze. Nekdo rika nalit vodu do vazy a zalit a ponechat od 20 minut az dale. ja ji jen postrikuji a vratim zpet do vazy , kdyz trosku proschne , na dno vazy jsem dala glinopor . zatim vypada ze se ji to libi ,ale koupila jsem ji jiz s nadhernymy koreny. Druha ma pekne listy ale malo korenu ji postrikuji ale nechavam mimo a koreny zacaly rasit tak uvidim, ano a destovou vodou , hnojit - ano ale velmi malo do vody a postrikovat.