Máš s mlékem nebo bez?Věra píše:Krásné kaficko,to mi do sbírky ještě chybí,gratuluji
Paphiopedilum armeniacum
Re: Paphiopedilum armeniacum
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
pafík je moc pěkný
Nádherná rostlina 
Jo to s tebou Evo souhlasímEvaJ píše:pafík je moc pěkný
Asi s mlékem když je do žlutá,ssmozrejme tam patří paficko.....Zdenka píše:Máš s mlékem nebo bez?Věra píše:Krásné kaficko,to mi do sbírky ještě chybí,gratuluji
Ale hezkej překlep
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No podle toho kam se koukáš .zaruba píše: Koukal jsem na Google a rostlinu která by měla kromě květu ještě poupě jsem nikde nenašel.
Třeba tady-uznávám není to moc přesné http://picssr.com/photos/14396340@N02/i ... 396340@N02
Tady je to už jasný http://www.vncreatures.net/e_chitiet.ph ... =1&ID=3414
To druhý poupě se tam drží jak záložní zdroj.
Tak díky za info. Ten PISCAR to je ale nějaký Hybrid s armeniacum. Tam je možné všechno. Ten Vietnam to ale bude asi čistá botanika.
Já koukal pouze na obrázky na Google, ale dál už jsem to nezkoumal. Jak je ale vidět tak i dva květy jsou možné. Že by to ale dokázala ta moje blecha si nemyslím. Škoda že na těch snímcích nenafotili i rostlinu jak je silná
Já koukal pouze na obrázky na Google, ale dál už jsem to nezkoumal. Jak je ale vidět tak i dva květy jsou možné. Že by to ale dokázala ta moje blecha si nemyslím. Škoda že na těch snímcích nenafotili i rostlinu jak je silná
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No jo to jsem teda úplně přehlédla Paphiopedilum Franz Glanz (armeniacum x emersonii)zdálo se mě to stejný ojé...pravda skoro
Tak se uvidí .
Tak se uvidí .
No já jsem to sice koupil od p. Zimy jako armeniacum ale kdo ví, jestli to také nemůže být něčím střihlé- když všichni kříží