Vanda
- miro
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vanda
A VSEM MOC DEKUJI
POTESI TO ZE SE VAM LIBI, NA DALSICH KVETY JESTE JENOM ROSTOU, TAK AZ TO VSE ROZKVETE TAK ZASA POSLU NEJAKOU FOTECKU. PEKNY DEN. MIRO
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Hm, aha. Já jen jestli to má smysl to přenášení. Vandy jsou teplomilné kytky, jako faleňáky...dle mého mají optimum ve skleníku, nebo na parapetu.
Koncem června už je Anny, a ty nízké teploty...no nevim nevim.
Podle mě venku líp neporostou.
Koncem června už je Anny, a ty nízké teploty...no nevim nevim.
Podle mě venku líp neporostou.
Já je mám na parapetu, zrovna na dnešek jsem je namáčela, kořeny maj suprové, jestli vykvetou, toť otázka. Včera jsem byla u Luda a Marianně vykvetla po 2 letech, má ji ve váze se spagnem, no uvidíme
Hmm,taky už si chvílama připadám jako když kočka přenáší kotata.
Dočetla jsem se,že nižší teploty u vand podporují násadu na kvetení,tak proto lítám jak střela-zkouším.Zdá se mi totiž,že co to tak praktikuju,tak se za horním listem něco klube,ale zatím se to nedá určit jestli to bude květní stvol nebo kořen.Zkusím vyfotit a pošlu. 
Hanko,moc se mi taky líbí,asi bych taky neodolala.
Jinak VANDY mám celé léto venku,zavěšené pod střechou,aby na ně nepršelo.Teď je u nás teplo a velká vlhkost vzduchu,tak si lebedí.Některé mi kvetou i dvakrát do roka,tak si myslím,že pobyt venku jim prospívá.
Jinak VANDY mám celé léto venku,zavěšené pod střechou,aby na ně nepršelo.Teď je u nás teplo a velká vlhkost vzduchu,tak si lebedí.Některé mi kvetou i dvakrát do roka,tak si myslím,že pobyt venku jim prospívá.
Lenko děkuju,původně byla nacpaná ve váze,když jsem tak na ní hleděla tak jsem si všimla,že má v košíku dráty,které byly ocvakané.Tak jsem si řekla holka,ty tam nemůžeš zůstat,určo tě někde ovíval větřík a ted tohle..Navíc se mi tento způsob pěstování vůbec nezamlouvá,jednoduše se mi nelíbí když jsou natlačené ve válci.