Tilandsie
Re: Tilandsie
No, možná přeháním, vzal jsem to zpaměti od oka
rozhodně několik týdnů
....faktem je , že jsem si vždy myslel vzhledem k stavbě jejího těla, že nemusí přímé slunko....tak jsem ji namontoval na opačnou, zastíněnou stranu větve, kde jsou směrem k slunci samé caput-medusky....no, a od té doby mi nekvetla 
Romča: Pokud budete mít oddělek, ráda odkoupím, samozřejmě až na jaře.
Tak jsem hodil nějaké moje fotky Tillandsií na rajče. Letos to docela kvetlo a tak je snad i na co koukat.
Mám ještě další druhy, ale zatím se mi tam nevešly.
http://bruk600.rajce.idnes.cz/
http://bruk600.rajce.idnes.cz/
Nádhera, ještě to ani nemám celý prohlídnutý.
Kdy asi tak kvete tectorum?
Kdy asi tak kvete tectorum?
Tectorum začalo tvořit stvol v zimě a brzy na jaře vykvetlo. Teď na podzim se začaly sypat semena. Jsou klíčivá, ale nějak se mi nedaří je dál zapěstovat. 
Nádherný T. brachycaulos, všechny. Tectorum mi ještě nekvetla, mám ji asi tři roky, jak dlouho jí to může trvat?
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny s nadcházející nocí. Teď jsem koukal z okna a hřbitov tone v romantické mlze s bludičkami kahánků....ale to jsem nechtěl. Vznáším dotaz, jak mám upevnit na větve tilandsie, které jsou čerstvě oddělené a v podstatě není za co přichytit. Lepení mi kamarád rozmlouval, že pak hůř přikořeňují, neboť jim lepidlo mírně poškodí bázi.
Proužkem dámské punčošky.
Až se chytí kořínkami, tak se dá punčocha odstranit.
zahradnik píše:Zdravím všechny s nadcházející nocí. Teď jsem koukal z okna a hřbitov tone v romantické mlze s bludičkami kahánků....ale to jsem nechtěl. Vznáším dotaz, jak mám upevnit na větve tilandsie, které jsou čerstvě oddělené a v podstatě není za co přichytit. Lepení mi kamarád rozmlouval, že pak hůř přikořeňují, neboť jim lepidlo mírně poškodí bázi.
Taky je přidělávám punčochou,lepení se mi zdá pro kytky drastické, brrrrrr
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpovědi, teď mě napadá, jak na mě budou v obchodě koukat až si budu vybírat punčochy