Cischweinfia dasyandra
Re: Cischweinfia dasyandra
No, já bych řekl, že tahle kytka snad patří k těm snazším 
no mě překvapilo, že se jí Hanka zbavila a že Mílovi odešla.radzak píše:No, já bych řekl, že tahle kytka snad patří k těm snazším
Byla jsem u Luda s Jardou (Olaw) a Romanem (Orchidejky) a oba mi tvrdili, že jsem si vybrala na pěstování složitější kytku.
Pokud máte pravdu Radku, budu jenom ráda
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Nedělá problémy, nemá jen přeschnout a spíš do polostínu.
tak to jsem moc ráda. Právě o Vás oba pánové mluvili, že jste o ní psal jako o těžší kytce. Zřejmě si popletli orchideje.Paphio píše:Nedělá problémy, nemá jen přeschnout a spíš do polostínu.
Děkuji za odpověď
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Věro, přesně nevím , proč odešla. Ve vitríně šla dobře, po zhotovení prvního skleníku a přenesení neměla dlouhého trvání. Bude to asi tou vlhkostí. Ve vitríně měla trvale vyšší, v novém podstatně nižší. Ona roste jak plevel. Přírůstky jsou dost slušné. Ale musí být v rámci svých požadavků. Asi jak píše Paphio, malé přeschnutí a konec. Čili kdo má ty podmíny přirozeně, může si myslet , že je to naprostý nezmar.
Tak to jsem na to zvědavá, jak se popasujeme. Moc velkou vlhkost jí nabídnout na parapetu nemohu.Mila.J píše: Věro, přesně nevím , proč odešla. Ve vitríně šla dobře, po zhotovení prvního skleníku a přenesení neměla dlouhého trvání. Bude to asi tou vlhkostí. Ve vitríně měla trvale vyšší, v novém podstatně nižší. Ona roste jak plevel. Přírůstky jsou dost slušné. Ale musí být v rámci svých požadavků. Asi jak píše Paphio, malé přeschnutí a konec. Čili kdo má ty podmíny přirozeně, může si myslet , že je to naprostý nezmar.
Pokud jde o zálivku, zdálo se mi, že Ludo má všechny kytky dost suché. Substrát u téhle rozhodně vlhký nebyl.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to snad viděl trošku jako Masdevalky, Promenei a tyhle Jihoamerické. Často jdou i v bytě. Ve skleníku je přímé sluníčko s velkým nárůstem teploty a poklesem vlhkosti zničí.