Vídeň - 2010
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vídeň - 2010
Nancy, díky za fotky. A prozradíš, co sis přivezla ?
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Krááása,škoda,že se tam nedostanu
Díky za fotečky
Nevím, co to jsou za druhy, ale rozhodně ty ve vitríně nebyly obří. Obří tam byly úplně jiné. Například to na fotce s věšákem bylo snad metr vysoké. Expozice Paph a Phragmipedií byla opravdu povedená. Bohužel jsem nemohla nafotit všechno, kámoška šetřila baterii na Schönbrunn. No chápete to???tercinka píše:Teda v té vitríně na druhé fotce dole jsou 3 obří střevíčníky...ty jsou úžasný! Nevíte někdo co to je za druhy či hybridy? To jsem ještě neviděla!!!
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Moji trošku do mlýna naleznete na http://www.orchidej.net/zpravy/viden2010/viden2010.html
Přivezl jsem si Paph. rothschildianum (tentokráte snad už konečně pravé), malipoense a druryi.
Výstava se jako obvykle povedla.
Hezký den
Pavel
Přivezl jsem si Paph. rothschildianum (tentokráte snad už konečně pravé), malipoense a druryi.
Výstava se jako obvykle povedla.
Hezký den
Pavel
Nancy píše:Nevím, co to jsou za druhy, ale rozhodně ty ve vitríně nebyly obří. Obří tam byly úplně jiné. Například to na fotce s věšákem bylo snad metr vysoké. Expozice Paph a Phragmipedií byla opravdu povedená. Bohužel jsem nemohla nafotit všechno, kámoška šetřila baterii na Schönbrunn. No chápete to???tercinka píše:Teda v té vitríně na druhé fotce dole jsou 3 obří střevíčníky...ty jsou úžasný! Nevíte někdo co to je za druhy či hybridy? To jsem ještě neviděla!!!
Ne, to tedy nechápu. Škoda...
Nic až tak exotického. Dlouho jsem nemohla sehnat Renantheru monachica, takže to je pro mě úlovek číslo jedna. A pak nějaké pafíky, delenatii, primulinum, kolpakingii, St. Swithin. A pár dalších drobností. Jsem moc spokojená s tím, jak fungovalo to objednání předem přes e-mail. Orchideje byly vzorně nabalené a popsané. Určitě to takhle udělám i příště. Třeba na velikonoční DrážďanyEvaJ píše:Nancy, díky za fotky. A prozradíš, co sis přivezla ?
Ahoj všem. Taky vám sem dávám fotky z Vídně. Byla jsem jedním slovem "nadšená"
http://haniko.rajce.idnes.cz/2010_Viden/
Dovezla jsem si :
Doritaenopsis Purple Gem
Phalaenipsis pulchra
Renanthera citrina
Paphilopedilum Chapmannii ( belatulum x curtisii)
Paphilopedilum Delenati
Epidendrum stamfordianum
Dendrobium harveyanum
http://haniko.rajce.idnes.cz/2010_Viden/
Dovezla jsem si :
Doritaenopsis Purple Gem
Phalaenipsis pulchra
Renanthera citrina
Paphilopedilum Chapmannii ( belatulum x curtisii)
Paphilopedilum Delenati
Epidendrum stamfordianum
Dendrobium harveyanum
Naposledy upravil(a) Haniko dne pon 22. úno 2010 11:51:34, celkem upraveno 3 x.
Hana
Haniko, krásné fotky, jen mě tedy mate ten zelenožlutý phalaneopsis má Ludo taky a má u něho název yelow-green a green- yelow....ale to jen tak na okraj,škoda, že jsem zapoměla na Pavla chtěla jsem toho pafíka,ale snad bude i v Německu.Ale momentálně se léčím se žaludkem a je mi dost zle tak jsem na to neměla ani pomyšlení sedět u PC. Byla jsem ráda,že jsem přežila sobotní burzu...
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Prodejců bylo tentokrát trochu méně, celé to bylo trochu skromější. Alespoň nebyly všude takové tlačenice.
Nákup mám skromný.
Acineta mireyae
Paphinia species
Arundina graminifolia
Paphiopedillum Chapmanii ( belatulum x curtisii)
Pescatorea lamellosa X Cochleanthes amazonica
Nákup mám skromný.
Acineta mireyae
Paphinia species
Arundina graminifolia
Paphiopedillum Chapmanii ( belatulum x curtisii)
Pescatorea lamellosa X Cochleanthes amazonica