Malý černí broučci
Re: Malý černí broučci
Podle velikosti opravdu asi roztoč, jestli škodlivý, netuším. Asi bych zkusila pár jedinců poslat Lipo a pak bych pro sichr prolila substrát třeba mospilanem.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Nechal bych je tam. V přirozených substrátech je výskyt různých breberek běžný. Navíc....kdo z Vás to má? Čtyřtečný roztoč to je něco(teda je-li to roztoč).
Co tento fešák? Jsou bílé fleky ale ne černé tělo. 
Fešák?
Ne Ne Ne
Dnes se jednoho podařilo odchytit do uzavíratelného sáčku. Pokusím se do večera navýšit množství. Pak chci orchidej namočit.
Vzorek rád pošlu - pokud to vyjde už zítra.
Pokusil jsem se o další fotky.
Je znatené: tělo s dvěma tečkami na každém boku, hlava s tykadly, dále vidím asi šest nožiček (čtyři z těla a dvě mezi tělem a hlavou ???
)
z boku
ze strany shora
velikost délka
z boku s nožičkami (kde jsou tečky?)
velikost ještě jednou + tvar těla
ze spoda (4 nožičky složené pod tělem, dvě mezi tělem a hlavou)
velikost šířka
Dnes se jednoho podařilo odchytit do uzavíratelného sáčku. Pokusím se do večera navýšit množství. Pak chci orchidej namočit.
Vzorek rád pošlu - pokud to vyjde už zítra.
Pokusil jsem se o další fotky.
Je znatené: tělo s dvěma tečkami na každém boku, hlava s tykadly, dále vidím asi šest nožiček (čtyři z těla a dvě mezi tělem a hlavou ???
z boku
ze strany shora
velikost délka
z boku s nožičkami (kde jsou tečky?)
velikost ještě jednou + tvar těla
ze spoda (4 nožičky složené pod tělem, dvě mezi tělem a hlavou)
velikost šířka
Co ty na to?
Ten je jak fasetovanej, měděnej základ a v tom zlato. Dost si myslím, že chvostoskok to bude. Druh, kdo jsem já, abych to věděla. Ale mohu se binokulární lupou podívat a třeba i poslat foto z ní, jestli syn bude dobře naladěnej. 
Prolítla jsem ty fotografie, to je pokoukání, Zdeni. Díky
http://www.oocities.org/~fransjanssens/ ... tiidae.htm
o dva fleky blíž.
http://www.oocities.org/~fransjanssens/ ... tiidae.htm
o dva fleky blíž.
Jo, vypadá to tak. Jestli to patří mezi chvostoskoky, nemělo by to být nic děsivého. Ale podrobnosti nemůžu nikde najít.