nabídka

Nabízíte nebo sháníte nějaké orchideje, knihy, vitríny, substráty ...?
marťan
Kontaktovat uživatele:

Re: nabídka

Příspěvek od marťan »

to drroman-nevím,co je luxusní-ale luxusně mně některé do roka a do dne nakvetly... 8-)
-D.bracteosum,D.farmeri,Bulb.lobii,Bulb.lepidum,Bulb.auratum,Bulb.rotschildianum,Bulb.lasiochilum,Paph.primulinum (nakvétá),Maxilárie-skoro všechny-i když tam byly zmatky-několik jich vykvetlo jako cerifera...!:)
A další-musel bych to hledat.Za ty ceny-dobrej kauf...! 8-)
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

Souhlasím s Romanem. Od Luksche je to ruleta - jednou super, podruhý na vyhození. Před nedávnem mi přišly 2 krásný kytky a k tomu Maxilaria kautsky-drobný asi 3, zřejmě zadní pahlízy s hnijícím novým výhonem. Je to o náhodě a podle mě i o tom, jak dlouho má Luksch danou kytku ve skleníku u sebe
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

to kajmii- asi mám z pekla štěstí... :mrgreen:
(koupil jsem u něj asi 100 orchidejí,odešly mně jenom nějaký dendra-moje blbost,usušil jsem je...)
drroman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drroman »

marťan píše:to kajmii- asi mám z pekla štěstí... :mrgreen:
(koupil jsem u něj asi 100 orchidejí,odešly mně jenom nějaký dendra-moje blbost,usušil jsem je...)

asi ano ,zřejmě zrovna dobrý "oddíl" -já na štěstí nevěřím neb ho nemám ,zato si nemohu stěžovat na kvalitu rostlin od Pokojovek a pěkné kusy mám i od Luda(ale kupované na akci -ne poštou).Je ale pravda,že mám od lukse dva Stelisy a po roce růstu vypadají supr(smozřejmě i kvetly) a jeden je od podzimu(S.modesta) a ten se teprve začal probírat.
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

Ono to bude hodně o kvalitě jednotlivých rostlin.Koupil jsem loni dvě P.primulinum (Lukscheiter) ,a dal jsem je do jednoho květináče.Jedno nakvétá a roste u něj nová růžice,druhé roste-ale zatím nic.Stejná cena,stejný klon,stejný dodavatel - a stejné podmínky pěstování... ;)
Mila.J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mila.J »

Nemyslím , že je u Lukscheitera problém s jeho kytkama, ani s jeho péčí o kytky celkově. Jeho oddělky jsem měl vždy dobré. On je ale obchodník, poptávku nenaplňuje jen vlastními rostlinami. Občas různě nakoupí , asi velké množství , někdy i oddělků bez substrátu. Než to rozprodá, tak jsou to mrtvoly.
Už jsem od něj dýl nebral, raději poštou už nebudu. Pokud nevidím......
pak se člověk může divit.
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

Byl jsem dnes na výstavě v Praze a nakupoval od Luda. Čerstvé dovozy má kvalitní a i ceny poněkud klesly. Např. nakvétající delenati v. alba nebo kvetoucí Ep. stamfordianum za 300.
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

Paphio píše:Byl jsem dnes na výstavě v Praze a nakupoval od Luda. Čerstvé dovozy má kvalitní a i ceny poněkud klesly. Např. nakvétající delenati v. alba nebo kvetoucí Ep. stamfordianum za 300.

ano, plně souhlasím, byli jsme tam chvíli po Vás a výběr slušný. Přivezla jsem si Paph.bellatulum s poupětem s Den.truncatum.
virens
Moderátor

Příspěvek od virens »

Lc. Love Knot "Blue Star" tato a další 2 rostliny 250-300 (nejsou stejně velké) Pište na virens@seznam.cz. A pár dalších Cattlejí v seznamu na jaro 2013. Seznam stále dopisuji ale pro nemoc nestíhám.

Všechny rostliny Lc. Love Knot "Blue Star" PRODÁNY
Přílohy
13-03-14 Lc. Love Knot  Blue Star č.1.jpg
Kopie - Kopie - Nabidka rostlin jaro 2013.xls
(20.5 KiB) Staženo 381 x
Siko

Příspěvek od Siko »

Dobrý den nemáte někdo prosím kontakt aspon mail na Luda a nějaký jeho seznam rostlin kde bych si od něj mohl něco objednat.

Děkuji mnohokrát za informace
Odpovědět