Tak to jsem špatně pochopilmarťan píše:Radku,neradil mi Ludo,ale člověk,který byl jako odborník označen, a také tam nakupoval...![]()
Já moc nesouhlasím s tím HAKI-iným heslem,protože když někomu důvěřuju,tak už ho neprověřuju...![]()
(Na druhé straně to dost dlouho trvá,než někomu důvěřovat začnu).
A jinak - podpis pod Zdenku...![]()
Výměna Dendrobia nobile za jiné druhy či jiná Dendrobia
Re: Výměna Dendrobia nobile za jiné druhy či jiná Dendrobia
Milá Zdenko a ostatní důležitě se tvářící diskutující,
Zdenko - Vám děkuji za to, že jste se mě zastala a tuto frašku rozumně uzavřela.
Vám ostatním: jsem znechucena Vaším jednáním - orchideje se mně daří pěstovat, mám mimochodem i Anguolu. Je to jen o tom, že jste si každý musel ohřát svou polívku a prosadit tu svou. O druhém nic nevíte, ale jen ukazujete svou pravou tvář.
Přeji vám hodně štěstí v pěstování a doufám, že se s vámi již nikdy nesetkám!
Milada
Zdenko - Vám děkuji za to, že jste se mě zastala a tuto frašku rozumně uzavřela.
Vám ostatním: jsem znechucena Vaším jednáním - orchideje se mně daří pěstovat, mám mimochodem i Anguolu. Je to jen o tom, že jste si každý musel ohřát svou polívku a prosadit tu svou. O druhém nic nevíte, ale jen ukazujete svou pravou tvář.
Milada
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
To snad nebylo nutné, nic hrozného a znechucujícího se nestaloMilada píše:Milá Zdenko a ostatní důležitě se tvářící diskutující,
Milada
Milado, prosím i vás o pochopení - každý se do diskuse vrhne s takovým zaujetím, že nekouká na to, jak jeho reakce může vyznít. Jsem si jistá, že Vás nikdo urazit nechtěl.
- orchidejky
Tohle je nevýhoda psané konverzace, nikdo nevidí výraz v tváři druhého, taky si myslím, že to nebylo tak ostré, spíš naznačení, že na takovou výměnu asi nikdo nepřistoupíZdenka píše:Milado, prosím i vás o pochopení - každý se do diskuse vrhne s takovým zaujetím, že nekouká na to, jak jeho reakce může vyznít. Jsem si jistá, že Vás nikdo urazit nechtěl.
Hezký den s orchidejemi
http://orchidejky.rajce.idnes.cz/?sort=createDate
https://www.facebook.com/Oranzerie.Kacina/
http://orchidejky.rajce.idnes.cz/?sort=createDate
https://www.facebook.com/Oranzerie.Kacina/
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
tuto diskuzi považuju za zcela zbytečnou,i pro mně je nabízené nezajimavé ,tak prostě nebudu odpovídat.
Tuto nabídku od Milady jsem viděl i na jiném fóru a odpověď měla,prostě pro někoho je ta nabídka nezajimavá a pro někoho zase zajímavá může být.
Tuto nabídku od Milady jsem viděl i na jiném fóru a odpověď měla,prostě pro někoho je ta nabídka nezajimavá a pro někoho zase zajímavá může být.
Kdysi jsem chodila na jiné fórum, které kvůli jedné samolibé a arogantní osobě dnes již skoro zaniklo. Byla jsem ráda, že zde jsou lidé tolerantní k neznalostem začátečníků a ochotni pomoci svojí radou. Moc mě udivují takovéhle reakce 
No,pro mne jsou takové příspěvky velmi inspirativní...
Napadlo mne,že bych mohl zkusit vyměnit motor ze své fabie za octavii, mercedes,audi,nissan-nebo něco podobného...
Třeba se někdo najde...
P.S...ma-jo,tohle fórum je velmi tolerantní,jako začátečník to mohu jen potvrdit.
Reklamu si tady ovšem dělá každý sám za sebe...
Napadlo mne,že bych mohl zkusit vyměnit motor ze své fabie za octavii, mercedes,audi,nissan-nebo něco podobného...
Třeba se někdo najde...
P.S...ma-jo,tohle fórum je velmi tolerantní,jako začátečník to mohu jen potvrdit.
Reklamu si tady ovšem dělá každý sám za sebe...
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Já bych vyměnil mice z 1. republiky za zlaťáky ze 14. století! Nabidněte! Vůbec by mě to neznechutilo.
No, tak já bych řekla , že jsou zde lidé velmi tolerantní, zpočátku jsem chodila pro rady pouze sem , pak jsem si našla forum , kde se spíš diskutuje o hybridech , s těmi jsem začínala a nechtěla tady s nimi unavovat, protože se zde většinou řeší botanika, se kterou se začínám trošku seznamovat
. Ale i když se účastním spíše jako pozorovatel a horlivý čtenář různých informací, pokud jsem měla otázku , byla mi vždy zodpovězena. Jsem ráda , že jsem si našla tak krásného koníčka a jsem vděčná za toto forum a hotovo