Výměna Dendrobia nobile za jiné druhy či jiná Dendrobia

Nabízíte nebo sháníte nějaké orchideje, knihy, vitríny, substráty ...?
radzak
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna Dendrobia nobile za jiné druhy či jiná Dendrobia

Příspěvek od radzak »

marťan píše:Radku,neradil mi Ludo,ale člověk,který byl jako odborník označen, a také tam nakupoval...8-)
Já moc nesouhlasím s tím HAKI-iným heslem,protože když někomu důvěřuju,tak už ho neprověřuju... :P
(Na druhé straně to dost dlouho trvá,než někomu důvěřovat začnu).
A jinak - podpis pod Zdenku... :!: 8-)
Tak to jsem špatně pochopil :? . Je fakt, že z řečí se těžko pozná jaký je kdo pěstitel. To je vidět teprve na kytkách. A se Zdenčiným návrhem také souhlasím ;) .
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
Milada

Příspěvek od Milada »

Milá Zdenko a ostatní důležitě se tvářící diskutující,

Zdenko - Vám děkuji za to, že jste se mě zastala a tuto frašku rozumně uzavřela.
Vám ostatním: jsem znechucena Vaším jednáním - orchideje se mně daří pěstovat, mám mimochodem i Anguolu. Je to jen o tom, že jste si každý musel ohřát svou polívku a prosadit tu svou. O druhém nic nevíte, ale jen ukazujete svou pravou tvář.

Přeji vám hodně štěstí v pěstování a doufám, že se s vámi již nikdy nesetkám!

Milada
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

Milada píše:Milá Zdenko a ostatní důležitě se tvářící diskutující,

Zdenko - Vám děkuji za to, že jste se mě zastala a tuto frašku rozumně uzavřela.
Vám ostatním: jsem znechucena Vaším jednáním - orchideje se mně daří pěstovat, mám mimochodem i Anguolu. Je to jen o tom, že jste si každý musel ohřát svou polívku a prosadit tu svou. O druhém nic nevíte, ale jen ukazujete svou pravou tvář.

Přeji vám hodně štěstí v pěstování a doufám, že se s vámi již nikdy nesetkám!

Milada
To snad nebylo nutné, nic hrozného a znechucujícího se nestalo :?
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Milado, prosím i vás o pochopení - každý se do diskuse vrhne s takovým zaujetím, že nekouká na to, jak jeho reakce může vyznít. Jsem si jistá, že Vás nikdo urazit nechtěl.
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

Zdenka píše:Milado, prosím i vás o pochopení - každý se do diskuse vrhne s takovým zaujetím, že nekouká na to, jak jeho reakce může vyznít. Jsem si jistá, že Vás nikdo urazit nechtěl.
Tohle je nevýhoda psané konverzace, nikdo nevidí výraz v tváři druhého, taky si myslím, že to nebylo tak ostré, spíš naznačení, že na takovou výměnu asi nikdo nepřistoupí ;-)
drroman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drroman »

tuto diskuzi považuju za zcela zbytečnou,i pro mně je nabízené nezajimavé ,tak prostě nebudu odpovídat.
Tuto nabídku od Milady jsem viděl i na jiném fóru a odpověď měla,prostě pro někoho je ta nabídka nezajimavá a pro někoho zase zajímavá může být.
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

Kdysi jsem chodila na jiné fórum, které kvůli jedné samolibé a arogantní osobě dnes již skoro zaniklo. Byla jsem ráda, že zde jsou lidé tolerantní k neznalostem začátečníků a ochotni pomoci svojí radou. Moc mě udivují takovéhle reakce :(
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

No,pro mne jsou takové příspěvky velmi inspirativní... :!:
Napadlo mne,že bych mohl zkusit vyměnit motor ze své fabie za octavii, mercedes,audi,nissan-nebo něco podobného... :roll:
Třeba se někdo najde... :mrgreen:
P.S...ma-jo,tohle fórum je velmi tolerantní,jako začátečník to mohu jen potvrdit.
Reklamu si tady ovšem dělá každý sám za sebe... :P
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

Já bych vyměnil mice z 1. republiky za zlaťáky ze 14. století! Nabidněte! Vůbec by mě to neznechutilo.
evulka

Příspěvek od evulka »

No, tak já bych řekla , že jsou zde lidé velmi tolerantní, zpočátku jsem chodila pro rady pouze sem , pak jsem si našla forum , kde se spíš diskutuje o hybridech , s těmi jsem začínala a nechtěla tady s nimi unavovat, protože se zde většinou řeší botanika, se kterou se začínám trošku seznamovat :oops: . Ale i když se účastním spíše jako pozorovatel a horlivý čtenář různých informací, pokud jsem měla otázku , byla mi vždy zodpovězena. Jsem ráda , že jsem si našla tak krásného koníčka a jsem vděčná za toto forum a hotovo :!: :lol: ;)
Odpovědět