Tillandsia ionantha
Re: Tillandsia ionantha
Ahoj Zdeno.
Krásna fotka,hlavně tobolky
Krásna fotka,hlavně tobolky
Romčo omlouvám se mam toho moc a tak jsem něco přehodil,musim davát větši pozor.Romča píše:Zvláštní věc ta tvá fotografie....zadal jsem do googlu přesný název tvého souboru....4998985347_a647f114dc_z.jpg a koukám na odkaz- http://www.flickr.com/photos/luizfilipe ... 998985347/josef píše:
.....žeby Tillandsia aeranthos petalo-marginata a tedy těžko kříženec T.ionantha už vůbec ne tvá fotografie - (nerad kritizuju, ale použití cizí fotografie vyžaduje alespoň ze slušnosti odkaz na majitelovi stránky!!!!)tady někdo někoho jaksi "obl..je".
Mislym že nejsem žadnej podvodnik ,to se muže stat každemu,Itobě,ještě se jednou Romčo omlouvam a už se to nestane.
Ahoj.olaw píše:V tom případě by jste mi mohl pomoct při určení T. ionanthy, kterou jsem dával nedávno. Právě kvetla a kdysi mi někdo říkal, že by to mohla být var. rubra.
Já to opravdu vůbec nepoznám.![]()
![]()
download/file.php?id=10795&mode=view
Mislim že tato fotka je tillandsia ionantha'rubra' tato je moje tillandsia ionantha'rubra'
Toto je moje tillandsia ionantha 'var rubra'
Muže mě někdo řict jestli bude někde vystáva tillandsii. Děkuji.
to josef- teď byla luxusní (podle mne) výstava tilandsií u Lukscheitra.Koukal jsem na to,jako blázen...
Doma mám pár kousků v těch horních partiích nad orchidejmi.Přijel kamarád z Bolívie,a lakonicky prohlásil,že u nich doma nad vodopádem rostou na stromech trsy veliký,jako mý okna (cca 220 x 140 cm)...
Jinak-můj obdiv nad Tvými stránkami...

Doma mám pár kousků v těch horních partiích nad orchidejmi.Přijel kamarád z Bolívie,a lakonicky prohlásil,že u nich doma nad vodopádem rostou na stromech trsy veliký,jako mý okna (cca 220 x 140 cm)...
Jinak-můj obdiv nad Tvými stránkami...
Diky za poklonu nad mimy strankamimarťan píše:to josef- teď byla luxusní (podle mne) výstava tilandsií u Lukscheitra.Koukal jsem na to,jako blázen...![]()
Doma mám pár kousků v těch horních partiích nad orchidejmi.Přijel kamarád z Bolívie,a lakonicky prohlásil,že u nich doma nad vodopádem rostou na stromech trsy veliký,jako mý okna (cca 220 x 140 cm)...![]()
Jinak-můj obdiv nad Tvými stránkami...![]()
Na těch stránkách se bezostyšně porušují autorská práva a panu Josefovi to evidentně nevadí. Zajímalo by mě, co by na to řekl Johnson Wang, kterému většina těch fotografií a rostlin patří.
V odpovědi pro Romču jste psal, že jste se pouze spletl a že už se to nestane a vzápětí v odpovědi pro mne opět použijete staženou fotografii z internetu a dokonce tvrdíte, že se jedná o vaši Tillandsii. Cs cs cs.

V odpovědi pro Romču jste psal, že jste se pouze spletl a že už se to nestane a vzápětí v odpovědi pro mne opět použijete staženou fotografii z internetu a dokonce tvrdíte, že se jedná o vaši Tillandsii. Cs cs cs.
Jak poznate moji a staženou to by mě moc zajimalo budu svama bojovát když jste tak chytrej.