orchideje od firmy Lukscheiter
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Re: orchideje od firmy Lukscheiter
Ještě makro equestrisu, mám z něj radost. A jeden miniaturní phalenops ze stejného zdroje. No a krom výše zmiňovaných aktuálně nekvetoucích rostlin od Lukscheitrů jsem ještě dovezla catleje vyměněné s Věrou za Vandu. Když jsem dojela dom, muž pouze pozvedl obočí a suše prohlásil, že se nám do bytu ještě něco vejde 
Katko,všechny jsou krásné,to jsi udělala špičkový nákup.Ať se jim u Tebe líbí a dělají Ti velikánskou radost.Lenka
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Lenicí,hlavně ta poslední,je pěkně vybarvená.At se daří!!!!
Katko,vybrala sis parádně,to mě zas padl do oka ten zelenoučký phal.,ten se povedl,takto celý do zelena se hned tak nevidí.!Gratuluju,přeju at se z jejich květů těšíš,co možná nejdýl. 
Mě kvete Phal.eguestris už druhý měsíc, mám z něho radost, kdyby měl Ludo žlutý jdu do něho, jinak v Německu jsem jeje viděla, možná ho dovezu,ale je dražší...
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Věro, ještě jednou dík za pomoc a za výměnu, pořád ty potvůrky chodím obhlížet, dceři jsem na okně vytvořila slušnou sbírku miniatur
http://paradigma.rajce.idnes.cz/jaro-2009/#P6030215.JPG
Myslíš tu equestris, co jí říkají aurea? Bílá se žlutým pyskem - ta je moc pěkná. Přiznám se, žes mi zasadila brouka do hlavy s tou phal. gigantea. Až se vrátíš, tak se budem muset domluvit - resp. vrátíš se ještě do prázdnin?
http://paradigma.rajce.idnes.cz/jaro-2009/#P6030215.JPG
Myslíš tu equestris, co jí říkají aurea? Bílá se žlutým pyskem - ta je moc pěkná. Přiznám se, žes mi zasadila brouka do hlavy s tou phal. gigantea. Až se vrátíš, tak se budem muset domluvit - resp. vrátíš se ještě do prázdnin?
Katko z Německa se vrátím 14.6., tak pak se domluvíme. Jinak co to máš za orchidku na čísle končící 205...je moc pěkná
Katko,
najdi si ještě prlorickou formu,ta je bezchybná,ale v Německu nevím jestli ji objevím
najdi si ještě prlorickou formu,ta je bezchybná,ale v Německu nevím jestli ji objevím
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Věro, jestli myslíš tohle: http://paradigma.rajce.idnes.cz/jaro-2009/#P5040205.JPG , tak to je to den. stardust firebird, co jsem ti přivezla
, už jsem tuhle fotku v příslušném tématu dávala
Až ti keiki povyrostou a obalí se květy (v což taky doufám), to bude teprv paráda.
A na ty pelorické equestrisy už jsem taky zálibně koukala, třeba Luda přesvědčíš, aby je někdy dovezl
A na ty pelorické equestrisy už jsem taky zálibně koukala, třeba Luda přesvědčíš, aby je někdy dovezl
orchideje od firmy Lukscheiter
Už je aktualizová nabídka orchidejí od Lukscheitera. Botanika i hybridní druhy.
Bohužel bez fotografií
což je škoda
Bohužel bez fotografií