Novinka na trhu substrát
Re: Novinka na trhu substrát
Více méně 5 dílů korku, 1/2 dílu vláknité rašeliny a 1 díl jemněji nadrceného dřevěnného uhlí.
Míra píše:Více méně 5 dílů korku, 1/2 dílu vláknité rašeliny a 1 díl jemněji nadrceného dřevěnného uhlí.
Ďakujem , si poklad
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
milka píše:Míra píše:Více méně 5 dílů korku, 1/2 dílu vláknité rašeliny a 1 díl jemněji nadrceného dřevěnného uhlí.
Ďakujem , si poklad
Tak si říkám, nemyslel Míra výhradně bílou rašelinu? Aby nedošlo k omylu.
Mila.J píše:milka píše:Míra píše:Více méně 5 dílů korku, 1/2 dílu vláknité rašeliny a 1 díl jemněji nadrceného dřevěnného uhlí.
Ďakujem , si poklad
Tak si říkám, nemyslel Míra výhradně bílou rašelinu? Aby nedošlo k omylu.
Pokud se vláknité říká bílá to nevím. Vím, že je z Ukrajiny a je opravdu vláknitá a to dost.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Občas říká, hlavně myslím je správné podotknout, že je dost jiná, než ta černá,běžně prodávaná jako zahradní.
Přesně je prostě vláknitá, není sypká a mazlavá jako klasická.
Ďakujem
Mně se nejlíp osvědčily klasické kokosové čipsy, ale spíš ty menší, ne ty terarijní, a nic dalšího už do nich nepřidávám. Kokosové čipsy jsou na rozdíl od různých kůr a substrátů absolutně bez škůdců a není třeba je přepařovat a podobně. Kupuju je tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=576755
Orchidka píše:Mně se nejlíp osvědčily klasické kokosové čipsy, ale spíš ty menší, ne ty terarijní, a nic dalšího už do nich nepřidávám. Kokosové čipsy jsou na rozdíl od různých kůr a substrátů absolutně bez škůdců a není třeba je přepařovat a podobně. Kupuju je tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=576755
No nevím, já je propírám, jsou zasolený.