Masdevalia glandulosa
Re: Masdevalia glandulosa
Virens, přidávám se ke stovce.....virens píše:Takže si píši objednat 50 ks Masd. glandulosa. Bude to stačit? nebo rovnou stovku ?![]()
![]()
Věra
Katko, jen žasnu, famóóózní! A asi chce chladno a světlo a co zálivka?
A virens, taky bych měla zájem, bude-li.
A virens, taky bych měla zájem, bude-li.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
já mám dojem, že zájem by byl tak velký, že ani stovka by ti nestačilavirens píše:Takže si píši objednat 50 ks Masd. glandulosa. Bude to stačit? nebo rovnou stovku ?![]()
![]()
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Další epidemie
Nino - SV okno, ale světlé, obě jsou poměrně teplotně spíš temperované než vysloveně chladnomilné, takže jsou tak kolem 16-18°C, vlhko kolem 70% a přes den ventilátor přerušovaně, tak 2xtýdně namočím a jinak rosím mech napovrchu, na listy moc nestříkám, aby mi nechytly houbu.
Nino - SV okno, ale světlé, obě jsou poměrně teplotně spíš temperované než vysloveně chladnomilné, takže jsou tak kolem 16-18°C, vlhko kolem 70% a přes den ventilátor přerušovaně, tak 2xtýdně namočím a jinak rosím mech napovrchu, na listy moc nestříkám, aby mi nechytly houbu.
Tak to docela jde, a je to prostě krása. Měla jsem oranžovou, ale po dvou letech najednou uhynula. Něco jsem dělala špatně. Teď jsem je nikde u nás dlouho neviděla.
... já to nevydržím a chci ji taky. Snad to nějak zvládnem.