Právě kvete 8
Re: Právě kvete 8
Bc.Maikai
Fotila som ju, keď sa začínala rozkvitať, potom som sa chystala ešte na plné kvitnutia, ale dáko nevydalo...
Takže posielam to prvé foto. Spolu mala asi dvadsať kvetov.
Fotila som ju, keď sa začínala rozkvitať, potom som sa chystala ešte na plné kvitnutia, ale dáko nevydalo...
Takže posielam to prvé foto. Spolu mala asi dvadsať kvetov.
Škoda, že se nepovedlo vyfotit v plném květu. Krásná
Překrásné květy i fotka je povedená 
Farbu vandičky sa mi nepodarilo zachytiť a druhá orchidka je Beallara Tahoma Glacier
Taky krásné kvetení
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jářku, člověk si dá přes víkend voraz od netu a hnedle je tu záplava nádherných květů
Můj obdiv patří (mimo jiné) především Hančinému Phrag. Sedenii (to se mi nikdy nepodařilo přivést ke květu) a také tomu voříškovému pafíku (úžasný trs)
Hezký den
Pavel
Můj obdiv patří (mimo jiné) především Hančinému Phrag. Sedenii (to se mi nikdy nepodařilo přivést ke květu) a také tomu voříškovému pafíku (úžasný trs)
Hezký den
Pavel
pavelheger píše:Jářku, člověk si dá přes víkend voraz od netu a hnedle je tu záplava nádherných květů![]()
Hezký den
Pavel
Pali možno by to Phragmipedium chcelo zmeniť prostredie, možno by to Phragmipedium chcelo zmeniť dokonca majiteľa a možno by sa chcelo presťahovať na Slovensko, najradšej ku mne domov
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, to bylo to jediné co mě napadlo. Jen se cestou na Slovensko zaseklo v Jablunkově
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel