Nejen orchideje jsou krásné
Re: Nejen orchideje jsou krásné
No já právě taky, mám ji hned za panelákem na trávníku, někdo ji tam před rokem vysadil....a když jsem viděl kam až se plazí to květenství, tak jsem byl jak na trní....co je tohle za parádu? 
No jo, však to je klasika Romčo. Yuka palma.
Taky mi tu na zahradě jedna kvete, jen kvete modře.
Taky mi tu na zahradě jedna kvete, jen kvete modře.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Romča píše:...co je tohle za parádu?
Romčo tahle kytka vydrží vše i to ,že ji přímo nenávidím
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věro, co je na té druhé fotce ?
Určitě nějaká voskovka.
Zdenka píše:Určitě nějaká voskovka.
Ano je to Hoya.....Věra
Někdy tu svou ženu chápu,i její despekt,se kterým sleduje moje výklady o jedinečnosti orchidejí... 
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Marťan: Ten přístup s představou jedinečnosti orchidejí jsem už dávno opustil. Kdejaká tráva může být zajímavá, i když ani druhů trav není tolik jako vstavačovitých. Chápu orchidejáře, že se jim líbí velké a hlavně zajímavě tvarované květy s pyskem budící dojem exotična, životní strategie a systematické vymezení a s tím související možnost vytváření sbírky, ale svým způsobem je to omezené, upřednostňovat jen jedu skupinu kytek. Kniphophie jsou teď úchvatné a navíc rostou v zemi, bez skleníku a speciálních orchidejových substrátů 
marťan píše:Někdy tu svou ženu chápu,i její despekt,se kterým sleduje moje výklady o jedinečnosti orchidejí...
Každá rostlina, každý brouček, každé zvířátko jsou svým způsobem jedinečné. Nechápu, jak někdo může ničit přírodu