Tak jsem to pročetl. Příspěvky se různí, ale nejvíce pravděpodobné ke kvetení mi z toho vyšlo v době odpočinku svítit, teplo a sucho, tedy tak jak ho dostal do květu vizir. Píše se tam, že v přírodě má horko a sucho. Já ji mám letos temperovaně, svícení a sucho. Takhle ji nechám a pokud to nezafunguje tak příští rok budu zkoušet svícení, horko a sucho. Zajímavé je, že když jsem ale hledal údaje v přírodě tak tam je ve výšce cca 800m prosinec, leden a část února spíše temperovaná nežli teplá. Říjen a listopad je ale horký. I já jsem ho měl říjen a listopad v ZZ teple a na suchu. Pak ale šlo do kakt. skleníku nad radiátor kde je suchý vzduch a teplota cca12-20°C. Přemisťovat ho nyní nebudu, protože kdyby nenasadilo, mohlo by to být nejenom těmi podmínkami, ale také změnou stanoviště, takže bych ztratil rok a věděl prdsamamalo píše:Našel jsem debatu na jednom foru co s tím aby kvetlo. Myslím že to je stejné u nás návod neexistuje https://www.orchidsforum.com/threads/de ... nile.8586/
Letos se mu v rámci možností snažím nasimulovat maximálně podmínky, které jsem o něm zjistil z přírody, tak snad to ocení