Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
marťan píše:to Radek - moc pěkné,u mne vede oncidium...![]()
![]()
Přidám se, viděla jsem ho kvést Na Slupi a je opravdu pěkné,Radek ho má větší.Jinak všechny orchideje má pěkné,,,,
Zdenka píše:Krásné kvetení. Moc se mi líbí Lemb. maculatum. A překvapilo mne D. bellatulum. Mám za to, že má kvést na jaře? Všechny super, pro mne tyhle dvě vedou.
Je to až neuvěřitelné, ale tohle Dend. bellatulum kvete téměř nepřetržitě. Některé rostliny opravdu umí překvapit
marťan píše:to Radek - moc pěkné,u mne vede oncidium...![]()
![]()
A jak krásně ještě voní
Líbí se mi všechny , opravdu nádherné
, kdybych měla klobouk, tak opravdu smekám 
Jedna hezčí než druhá,blahopřeji
radzak píše:marťan píše:to Radek - moc pěkné,u mne vede oncidium...![]()
![]()
A jak krásně ještě voní
Radku, Oncidium ornithorhynchum ke mě přišlo z mamčiný sbírky, jenže vůbec netuším co s ním, jediný co vím je, že je chladnomilné a výrazně světlomilné, takže je v chlaďáku. Jenže teď mu narůstá květní stvol a já nevím sušit? zalévat? Tohle oncídko je jediný co doma mám
Zajímavé a velikostně sympatické dendrobko. Evo, nemohla bys o něm napsat něco víc? Mně je zcela neznámé 
apolenka píše:radzak píše:marťan píše:to Radek - moc pěkné,u mne vede oncidium...![]()
![]()
A jak krásně ještě voní
Radku, Oncidium ornithorhynchum ke mě přišlo z mamčiný sbírky, jenže vůbec netuším co s ním, jediný co vím je, že je chladnomilné a výrazně světlomilné, takže je v chlaďáku. Jenže teď mu narůstá květní stvol a já nevím sušit? zalévat? Tohle oncídko je jediný co doma mám. Prosím poraď Lenka
Lenko, není nijak extra náročné. Pěstuju ho temperovaně a zalévám celý rok a nijak si nestěžuje