Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
Přidám se, viděla jsem ho kvést Na Slupi a je opravdu pěkné,Radek ho má větší.Jinak všechny orchideje má pěkné,,,,marťan píše:to Radek - moc pěkné,u mne vede oncidium...![]()
![]()
Je to až neuvěřitelné, ale tohle Dend. bellatulum kvete téměř nepřetržitě. Některé rostliny opravdu umí překvapitZdenka píše:Krásné kvetení. Moc se mi líbí Lemb. maculatum. A překvapilo mne D. bellatulum. Mám za to, že má kvést na jaře? Všechny super, pro mne tyhle dvě vedou.
A jak krásně ještě vonímarťan píše:to Radek - moc pěkné,u mne vede oncidium...![]()
![]()
Líbí se mi všechny , opravdu nádherné
, kdybych měla klobouk, tak opravdu smekám 
Jedna hezčí než druhá,blahopřeji
Radku, Oncidium ornithorhynchum ke mě přišlo z mamčiný sbírky, jenže vůbec netuším co s ním, jediný co vím je, že je chladnomilné a výrazně světlomilné, takže je v chlaďáku. Jenže teď mu narůstá květní stvol a já nevím sušit? zalévat? Tohle oncídko je jediný co doma mámradzak píše:A jak krásně ještě vonímarťan píše:to Radek - moc pěkné,u mne vede oncidium...![]()
![]()
Zajímavé a velikostně sympatické dendrobko. Evo, nemohla bys o něm napsat něco víc? Mně je zcela neznámé 
Lenko, není nijak extra náročné. Pěstuju ho temperovaně a zalévám celý rok a nijak si nestěžujeapolenka píše:Radku, Oncidium ornithorhynchum ke mě přišlo z mamčiný sbírky, jenže vůbec netuším co s ním, jediný co vím je, že je chladnomilné a výrazně světlomilné, takže je v chlaďáku. Jenže teď mu narůstá květní stvol a já nevím sušit? zalévat? Tohle oncídko je jediný co doma mámradzak píše:A jak krásně ještě vonímarťan píše:to Radek - moc pěkné,u mne vede oncidium...![]()
![]()
. Prosím poraď Lenka