Stanhopea
Re: Stanhopea
Dočkáte se, nebojte.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Nádhera,gratuluji!!! 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Míra píše:Žhavá reportáž z rozkvětu. Proběhlo cca před 15 minutami. A skleník je již plný vůně.
Jéjej, dneska jsem jel přes Horní jelení domů z dovolené. Že já vůl se na skok nestavil
Tigrina je opravdu nádherná.
Hezký den
Pavel
pavelheger píše:Míra píše:Žhavá reportáž z rozkvětu. Proběhlo cca před 15 minutami. A skleník je již plný vůně.
Jéjej, dneska jsem jel přes Horní jelení domů z dovolené. Že já vůl se na skok nestavil![]()
Tigrina je opravdu nádherná.
Hezký den
Pavel
Tak to je škoda. Nejen pro tu kytku. No nevadí, mají nasazeno ještě dvě, takže je na čase, naplánovat cestu.
Tak ještě jednou a v plném květu. Stejně se mi zdá, že St. tigrina je jedna z nejkrásnějších.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím,nádherná a krásně voní!!!
Doufám,že se také dočkám takových květů
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
včera bylo v arboretu několik květů před rozpukem,tipnul bych,že přes víkend se otevřou,bohužel nemám čas se jít na ně mrknout 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Míra píše:St. tigrina je jedna z nejkrásnějších.
No to je přece jasný
Ale koukala jsem na fotky , máte víc variet .Pošlu foto -ta by se mě líbila víc.To je kus.Je to taky tigrina. Pošlu i svoji Stanhopea nigroviolacea (jak kvetla u mě ) je to skoro stejné -nebo s malými odlišnostmi.
No a porovnejte květy. Přitom je to jedna a ta samá rostlina. Fotku, co jste sem dala je nafocena cca před 5 lety a ta letošní je barevně naprosto jiná. Uvidíme, jaká bude var. rubra, myslím, že do týdne rozkvete.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem porovnala.Tak tomu bych neuvěřila, že je to stejná kytka Je to uplně rozdílný,jak je to možný?Je uplně barevně jiná.