Tilandsie
Re: Tilandsie
Super - a jak píše Zdena, krásná kombinace barev.....kdybych si vzala takovýhle svetr, budu za papouška....a tady je to takové pěkně vyvážené.... 
Příroda si prostě může dovolit to, co by arbiter elegantiae nazval kýčem. Je to krása
Zdenka píše:Příroda si prostě může dovolit to, co by arbiter elegantiae nazval kýčem. Je to krása
Třeba Petronius...
T. ionantha je moc pěkný druh. Ještě aby z ní brzy byla pořádná koule, jaké umí, když je už dostatečně stará. To je pak teprve paráda.
Mně právě kvete květem velice atraktivní Tillandsia albertiana. Jen ten květ je na živo víc červený než udělá fotoaparát. Dalo by se to upravit v programu, ale bylo by to moc znát.
Mně právě kvete květem velice atraktivní Tillandsia albertiana. Jen ten květ je na živo víc červený než udělá fotoaparát. Dalo by se to upravit v programu, ale bylo by to moc znát.
marťan píše:Třeba Petronius...![]()
Třeba. I když jsem myslela spíš takové ty samozvané arbitry. Petroniovi byly asi tillandsie šumafuk
Zdenko,naposledy jsem si to uvědomil,když jsem fotil ty letošní podzimní "kýče"... 
Jo, přesně. To nenaaranžuješ. Z.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, albertiana je nádherná. Mám ji na seznamu. Červený květy jsou prostě bomba
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
pavelheger píše:Jardo, albertiana je nádherná. Mám ji na seznamu. Červený květy jsou prostě bomba![]()
Hezký den
Pavel
Co já vím, tak je má ještě andreana a funckiana.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
andreana je ještě k tomu hezká i habitem
Díky za tip.
Pavel
Díky za tip.
Pavel