Vitrína
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vitrína
Evi, byla bys tak hodná a poslala mi buď SZ nabo do mailu fotky, jak to máš přesně upevněné, pro kontrolu a inspiraci - pokud ti nebude vadit opisování?
Děkuju ti.
Závidím Vám tu šikovnost u vitríny apod, já jsem ještě nezprovoznila spínač....

Mám ještě jednu prosbu na názor a radu,jestli se shodneme: vitrína je 1,05mdlouhá a 50cm široká chci udělat to držadlo svítidla a zadala jsem rozměry 1,05mx 0,30široká, tzn, že mi tam nějakých 20 čísel přebývá, je to lepší nebo zakrýt vršek celý? Na jaře to stejně sundám....
Věro, juras mi radil, že vitrína má mít větrání - že se nemá celá zakrývat, já u své doma mám otvory a spíš ji mám z přední strany skoro celou na výšku otevřenou. Klima tam je dobrý, orchidky tam dýchají a rostou....
Já mám větrání zvrchu asi 5 cm a zepředu to otvírám z každé strana tak asi 7-8 cm. Mám puštěný větráček,ale jde mi o světlo...když to zakryji(mám zářivku 60cm) tak to půjde jen těch 60 cm dolů, si myslím,,,,,chci koupit ještě jednu zářivku,ale 1m dlouhou jsem ještě nesehnala a namontovala bych tu metr dlouhou a před ní doprostřed tu šedesátku(Flora). A tu metrovou ještě nevím jakou, jestli červené spectrum, nemám na to moc času.....díky za rady
Jestli to jde pošli mi fotku, díky Věra
Jestli to jde pošli mi fotku, díky Věra
Zde jsou fotky z vitríny 1.1.2010
Může takto být ten mlhovač, je to tedy zvlhčovač.......
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věro, takhle vlhkost nezměříš máš vlhkoměr přímo za mlhovačem. Dej ten vlhkoměr vpravo nahoru - podle fotek bych řekla, že tam je vlhkost asi nejmenší.
Evi jdu to zkusit,,,,,