Právě kvete 11
Re: Právě kvete 11
Krásné kvetení! Ta Cattleya je super. Já mám hodně podobnou a dopátral jsem k ní název Cattleya Blc. Greenwich "Elmhurst"
Mohu se zeptat jaké označení má ta Vaše?
Zase jedna mini, Sophr. miniatum (pygmaea). Kvete sice jen jedním květem ale spolehlivě.
Zase jeden krásný malý šperk. Nádhera
Nádhera! Rostlina sice mini, ale květy vzhledem k ní obrovské. Barvě se nedá nic vytknout 
Ten zateplovací polystyren bych ale kvůli estetice určitě vyměnil za kůru
Musel jsem si trochu rýpnout, ale myslím to v dobrém, tak doufám, že to nic nevyvolá 
Ten zateplovací polystyren bych ale kvůli estetice určitě vyměnil za kůru
Naposledy upravil(a) zaruba dne pát 30. čer 2017 14:10:07, celkem upraveno 1 x.
Překrásné..
zaruba píše:Krásné kvetení! Ta Cattleya je super. Já mám hodně podobnou a dopátral jsem k ní název Cattleya Blc. Greenwich "Elmhurst"
Moje se jmenuje Eplc,Mac Bly "The Nile" HCC/AOS
zaruba, jsa sedřen jak úň se ani nezmohu na odpor. Vím, ale zatím nemám desítku abych pokryl spousty rostlin (možná 2-3 tisíce) ve skleníku tak to beru jako z nouze ctnost. Roste to na tom a to mě těší. Jako senior mám omezené prostředky a hrací automaty nejsou spolehlivé 
virens píše:zaruba, jsa sedřen jak úň se ani nezmohu na odpor. Vím, ale zatím nemám desítku abych pokryl spousty rostlin (možná 2-3 tisíce) ve skleníku tak to beru jako z nouze ctnost. Roste to na tom a to mě těší. Jako senior mám omezené prostředky a hrací automaty nejsou spolehlivé
Tak promiňte
Máte pravdu, 2-3tisíce rostlin je hodně. Ten nádherný Sophronitis by si ale vyjímku zasloužil
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Posílám taky mrně
Lepanthes tsubotae no musím říct Virensův Sophr. miniatum je lepší už délkou kvetení ta je dost dlouhá prostě kvete furt a ve skleníku je k nepřehlédnutí
Lepanthes tsubotae no musím říct Virensův Sophr. miniatum je lepší už délkou kvetení ta je dost dlouhá prostě kvete furt a ve skleníku je k nepřehlédnutí
Ale lepantík je taky rozkošný