FOTKY PODLE NÁLADY 2

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Odpovědět
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Re: FOTKY PODLE NÁLADY 2

Příspěvek od HAKI »

zahradnik píše: sedící mladík patří k menšině nejen národnostní.

Z této menšiny mám bratrance.Prostě se stalo...Když zapomenu (musíte uplně)na mužské znaky a beru ho jako kamarádku tak to vcelku jde.Jen teda musím dodat že žádný punčocháče nenosí ani podvazky krajky a tak. Ale třeba by mu to i slušelo. ;)
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Však jo Hanko. Já jenom tlumočil zážitek. Nejsem homofob a stejně jako u kytek i u lidí mě fascinuje pestrost povah i vzhledů. Ostatně znám několik takto orientovaných i mezi kytičkáři různého zaměření a jsou to super kluci. Ale jestli nosí pučocháče opravdu nevim. Ostatně mám ten dojem že travestie se nutně nemusí pojit s homosexualitou. Musí po nimi ale strašně svědit chlupy :lol: Jinak je už nastříháno a vyvázáno. ;)
Vaclav

Příspěvek od Vaclav »

Potřebuješ silonky?Tak se ožeň
Ahoj Václav
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Nač si kupovat celý pivovar, když se chceš občas napít piva ? ;)
evulka

Příspěvek od evulka »

Tak jsem se hezky pobavila :lol:
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

zahradnik píše:Nač si kupovat celý pivovar, když se chceš občas napít piva ? ;)

:lol:
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

Tenhle pleurothalis, za dva roky co ho mám, se ani nepohnul. Když na jaře opět nezačal růst, tak mne už tak dopálil, že jsem ho ze skleníku vyhodil. Protože jsem ale lajdák a zapomněl jsem ho vysypat z květináče, tak byl až do konce léta ve tmě v garáži. Asi po třech měsících jsem si všiml, že mezi listy začíná něco vyrůstat, tak jsem mu dal ještě poslední šanci. Asi mu to konečně došlo, tak udělal dvě keiki a navíc ještě vykvetl. Netušil jsem, že jsou kytky takhle mazaný :mrgreen:
Přílohy
Pleurothallis prolifera.jpg
Pleurothallis prolifera2.jpg
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Aneb, jak říkává kolega skalničkář p. Klíma Kytkám nejvíc prospějete, když se na ně vys ...... :lol:
drroman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drroman »

radzak píše:Tenhle pleurothalis, za dva roky co ho mám, se ani nepohnul. Když na jaře opět nezačal růst, tak mne už tak dopálil, že jsem ho ze skleníku vyhodil. Protože jsem ale lajdák a zapomněl jsem ho vysypat z květináče, tak byl až do konce léta ve tmě v garáži. Asi po třech měsících jsem si všiml, že mezi listy začíná něco vyrůstat, tak jsem mu dal ještě poslední šanci. Asi mu to konečně došlo, tak udělal dvě keiki a navíc ještě vykvetl. Netušil jsem, že jsou kytky takhle mazaný :mrgreen:

Radku,ten je suprovní.Koupil jsem před rokem keiku co by měla být P.prolifera,ale jistý si nejsem zatím vypadá jinak (http://drroman2.galerie.cz/5716768-2012#85252652).
Uvidíme co z toho vyleze.
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

drroman píše:
radzak píše:Tenhle pleurothalis, za dva roky co ho mám, se ani nepohnul. Když na jaře opět nezačal růst, tak mne už tak dopálil, že jsem ho ze skleníku vyhodil. Protože jsem ale lajdák a zapomněl jsem ho vysypat z květináče, tak byl až do konce léta ve tmě v garáži. Asi po třech měsících jsem si všiml, že mezi listy začíná něco vyrůstat, tak jsem mu dal ještě poslední šanci. Asi mu to konečně došlo, tak udělal dvě keiki a navíc ještě vykvetl. Netušil jsem, že jsou kytky takhle mazaný :mrgreen:

Radku,ten je suprovní.Koupil jsem před rokem keiku co by měla být P.prolifera,ale jistý si nejsem zatím vypadá jinak (http://drroman2.galerie.cz/5716768-2012#85252652).
Uvidíme co z toho vyleze.

Romane, já bych řekl, že je to on.
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
Odpovědět