Stanhopea
Re: Stanhopea
Tak to dopadlo skvěle. Je krásná, gratuluju. Nešlo by k fotce vždycky připojit pár informací o pěstování? (Návrh pro všechny)
- hanafaranova
Nádhera, vypadá jak motýl. Hezký den , Hana
Zdenka, ja ju pestujem vyviazanú na kôre v bytových podmienkach. Neletním. Je na východnom okne, v lete rosím každý deň, v zime každý druhý až tretí. Zimné teploty 10-15°C. Možno i menej. Voda-len dažďová, hnojím veľmi málo.
Je to ešte mimino o pár pahľuzách.
Je to ešte mimino o pár pahľuzách.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Silvia gratuluji ! Nečekala bych, že v bytě půjde tak pěkně. Navíc má krásnou barvou.
Tak S. tigrina rozkvete každým dnem, S tigrina var. rubra se pochlapila a žene také dva výhony a vypadá to, že se přidá i Paphinia herrerae.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Míra píše:Tak S. tigrina rozkvete každým dnem
V tomto stavu jsou poupata nejhezčí a napínavý kdy už to asi bude? Přeju každému aby jste zachytili kdy poupě praskne a rozvije.Mě se to podařilo jen jednou.
Žhavá reportáž z rozkvětu. Proběhlo cca před 15 minutami. A skleník je již plný vůně.
- hanafaranova
Nádhera . Hana
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Parádička.Takže krátce po 6hod.ranní .No to je potvora. Že to je nádhera pozorovat. Už jsem si to vysvětlila proč mě zatím nekvetou Stanhopeje.Protože jste mě je očaroval a ty moje vlastně kvetou u vás.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ to není přece možný že by mě nekvetla ani jedna.