Ve skutečnosti je zářivější než na fotce...
Phragmipedium
Re: phragmipedium
Ahojky všem! Tak mi už taky vykvetla...mám jí od srpna loňského roku, na parapetu a hned kvete, takže mám radost...doufám, že je to moje zasluha a obhájím si to i příští rok...dokonce roste nová růžice dole u substrátu 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tercinko, moc gratuluji. Mám ho objednané u Ecuagenery, tak už se na něj moc těším.
Noo,je opravdu skvostný.. 
Poprvé mi rozkvetlo Phragmipedium schlimii na poměrně slabé rostlině (mám ji teprve od podzimu). Tak raději další květy, které se na stvolu vyvíjejí, odstřihnu. Květ je takový prcek, ale moc pěkný. Dávám ho na porovnání s Paph. delenatii, kterému je velmi podobné.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ježiši ten kvítek je milounkej- krása. 
Nádherný! Na P. schlimii mám také políčeno...je péče o něj srovnatelná jako s bessečkem? Nebo je v něčem naročnější?
tercinka píše:Nádherný! Na P. schlimii mám také políčeno...je péče o něj srovnatelná jako s bessečkem? Nebo je v něčem naročnější?
Jak píšu-nepěstuju ho dlouho, tak nevím. Pěstuju ho stejným způsobem, tak se časem uvidí.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
radzak píše:Poprvé mi rozkvetlo Phragmipedium schlimii na poměrně slabé rostlině (mám ji teprve od podzimu). Tak raději další květy, které se na stvolu vyvíjejí, odstřihnu. Květ je takový prcek, ale moc pěkný. Dávám ho na porovnání s Paph. delenatii, kterému je velmi podobné.
Stálo by to za to pokusit se je spářit. Ale nejspíš by se to nechytlo.