Safra, zase jsem asi ve špatném vlákně ale trochu to tematicky sedí k tomu Tvému semeníku
Jo to venustum od Zimy bez kořenů už udělalo nový list a pěkně roste
Mě ještě napadlo čím zaléváš že máš docela usazeniny na květináči.Soudím podle poslední fotky. Možná to dělá i hnojivo právě že to neznám ale v zz květináče prolévám to se doma těžko praktikuje.zaruba píše: Dnes jsem koukal, že mě stále ještě kvete to P. armeniacum. Už je to neskutečné 4 měsíce!
To je jasné, jen jsem chtěl vědět jak jsi to myslela s tím, že nenecháváš květ na rostlině vlastně odkvést. Takovéhle řešení jak píšeš mne vůbec nenapadlo, ale má to logikuHAKI píše:Tak každý si to dělá jak usoudí.
Tak mě nějak ty výluhy o kterých píšeš zaujaly a šel jsem to prohlížet. Ačkoli vypadají pro kořeny hodně nevábivě tak jsem zjistil, že kořenům vůbec nevadí a rostou úplně na výluhu. Posílám foto, i když ten výluh není moc vidět protože je mokrý. Jde také o kořeny jiného druhu.HAKI píše:
Mě ještě napadlo čím zaléváš že máš docela usazeniny na květináči.Soudím podle poslední fotky. Možná to dělá i hnojivo právě že to neznám ale v zz květináče prolévám to se doma těžko praktikuje.