Rybičky taky dobrý. To mě taky žužlaj prsty, když čistím akvárko, ale u toho už teče krev.
Naši zvířecí spolubydlící
Re: Naši zvířecí spolubydlící
To jsou krasavice. Tahle rasa se mi líbí a to já psi moc nemusim.
Rybičky taky dobrý. To mě taky žužlaj prsty, když čistím akvárko, ale u toho už teče krev.

Apolenko - to tedy čumím - s rybičkama a sranda?
Taky jsem měla v pubertě akvárko a shledala jsem, že je to víc práce než zábavy a pořídila si potkánky... A teď koukám, že jsem měla jen špatný druh rybiček..
Štikovci jsou každopádně moc krásní..
Barborka je nádherná!!!! Ta bílá je taky milá...ale mě se líbí když má zvíře nějakou barvu...(můj subjektivní pocit) Bulíci jsou krásní, pěkní svalovci!!
Co dělají za bejkárny? Kradou řízky z talířů? 
Barborka je nádherná!!!! Ta bílá je taky milá...ale mě se líbí když má zvíře nějakou barvu...(můj subjektivní pocit) Bulíci jsou krásní, pěkní svalovci!!
Jardo - co že to máš v akvárku?
Ty tlamovce, nebo piraně?
Akvárko u nás bylo hlavně místo televize a navíc kočky ho milujou. Ale času ubylo, kytek přibylo, tak je akvárko u vnoučka. Nechala jsem si ho jen do doby než odešli keříčkovci důchodci. Ale je pravda, že jsem se na ryby ráda dívala.
Šarik píše:Apolenko - to tedy čumím - s rybičkama a sranda?![]()
![]()
Taky jsem měla v pubertě akvárko a shledala jsem, že je to víc práce než zábavy a pořídila si potkánky... A teď koukám, že jsem měla jen špatný druh rybiček..
![]()
![]()
Štikovci jsou každopádně moc krásní..
Barborka je nádherná!!!! Ta bílá je taky milá...ale mě se líbí když má zvíře nějakou barvu...(můj subjektivní pocit) Bulíci jsou krásní, pěkní svalovci!!Co dělají za bejkárny? Kradou řízky z talířů?
No jooo..nebudete mi věřit, ale oni na mě dělaj vopičárny hned jak se přiblížím k akvárku asi protože jsou nenažraní stejně jako naši bulíci a myslí, že jde žrádlo. Byla to šťastná ruka při výběru (to jsem ještě o rybičkách věděla kulový) a taky klika, že zrovna přišly, protože štikovci se prý nikde neohřejou (už vím asi proč)
Bejkárny bulíků se nedaj popisovat, teda dají, ale nikdo by se tomu asi nesmál (jen stejně postižení chovatelé) - rozhodnou-li se např. projít 10cm škvírou, tak projdou, venku zásadně nebrzdí a nevyhýbají se (už 3x jsem se válela po louce jak beruška bo mi podrazili nohy ve svém letu), po mazlení už jsem měla i monokla a nakousnutej jazyk (když se rozhodnou náhle zvednout hlavu a podívat se mi do očí), manžel je každodenně decimován na citlivých místech (to prostě neberou v úvahu při radostném poskakování a hrách), rozkousané mobily, klávesnice a plastový křeslo snad ani nebudu počítat...žravost - o tom by se daly psát romány

Olaw - no to mě zajímá co to tam máš za piraně, dej obrázek prosííím
Naposledy upravil(a) apolenka dne pon 16. led 2012 1:38:30, celkem upraveno 2 x.
Je to vrubozubec paví (Astronotus ocellatus). Jsou to cichlidy.
Fotku už jsem sem určitě někdy dával. Takhle to vypadá, když se koupou s námi.
olaw píše:Je to vrubozubec paví (Astronotus ocellatus). Jsou to cichlidy.
No pane jo, ty jsou parádní
olaw píše:Je to vrubozubec paví (Astronotus ocellatus). Jsou to cichlidy.
Krásný Jardo, a teď dej foto jak vypadáte po tom koupání vy!!!!
apolenko - paráda ! Když někdy psa - tak tedy bulíka!
a Indiánku tedy bero zpět - byla jen vyfocena z té nebarevné strany... Ucho a očičko jí úžasně sluší..
Je to přeci jen poměrně malý pes - snažím se představit si tě, jak se válíš po zemi jako beruška - když tě srazil bulík...

(My jsme měli příkladně dogu a vlčáky...a to jsou taky telata neohrabaný...) Doga nás pravidelně a soustavně naklepávala (radostí) svým ocasem ...Auuu - ještě si to živě vybyvuju i ty modřiny.
Je to přeci jen poměrně malý pes - snažím se představit si tě, jak se válíš po zemi jako beruška - když tě srazil bulík...
(My jsme měli příkladně dogu a vlčáky...a to jsou taky telata neohrabaný...) Doga nás pravidelně a soustavně naklepávala (radostí) svým ocasem ...Auuu - ještě si to živě vybyvuju i ty modřiny.
Šárko, mám známého, který má bernardýna. Při veselé hře do sebe narazili, bernardým si zlomil žebro a páníček klíční kost. A to si opravdu hráli! Srazili se v plné rychlosti a bylo to.