Catasetinae
Re: Catasetinae
Krásně to pokračuje. moje Ctsm. cernuum odkvetlo po cca dvou týdnech. Ale tuhle rodinku obohatil drobek Mormodes rolfeana, kříženec s dlouhým názvem Ctstm. pileatum var. imperiale 'SVO Blood red' x Ctstm. 'Brent´s Black Hawk' SVO a dnes dorazil náhradník Ctsm. pileatum ´Green Gold´, takže mám již čtyři zástupce.

zdenekraab píše:Fdk. After Dark 'SVO Black Pearl’ FCC/AOS
Krásně vám roste, je to parádní pohled. Tohle až vykvete, to bude bomba
- zdenekraab
Zdenka píše:Krásně to pokračuje. moje Ctsm. cernuum odkvetlo po cca dvou týdnech. Ale tuhle rodinku obohatil drobek Mormodes rolfeana, kříženec s dlouhým názvem Ctstm. pileatum var. imperiale 'SVO Blood red' x Ctstm. 'Brent´s Black Hawk' SVO a dnes dorazil náhradník Ctsm. pileatum ´Green Gold´, takže mám již čtyři zástupce.
Pěkná sbírka, časem ji určitě rozšíříte.
Dnes mě došly Mormodes wolteriana a Mormodes warszewiczii. S těmi dnešními jich mám z Catasetinae 35 druhů.
Naposledy upravil(a) zdenekraab dne čtv 06. čer 2013 14:39:45, celkem upraveno 1 x.
To mám vážně co dohánět 
- zdenekraab
Moc pěkně pokračuje
Nádherná rostlina 
Fdk. After Dark 'SVO Black Pearl’ FCC/AOS - to je moc pěkný fotografický seriál. Mám pocit, jako když ji pozoruju doma. 
- zdenekraab
I prcek se má k světu (po 2 měsících).
Zatím mu to trvá, ale už mu začínají růst kořínky. Tak to do podzimu dožene.
Zatím mu to trvá, ale už mu začínají růst kořínky. Tak to do podzimu dožene.
Já jen tak úplně "mimo mísu", jak tak koukám na tu poslední fotku, tak mě napadlo, v čem všem nutíme přírodu růst, abychom dosáhli "svého" - molitan, polystyren a pod.
To samozřejmě nění nic proti p. Raabovi, jen mě tak napadlo, že jako zarputilý ochranář jsem vždy proti těmto materiálům na černých skládkách brojil a teď si děláme takové miniskládky zcela úmyslně doma.
No, jen takové prázdninové zamyšlení - neberte to vážně
To samozřejmě nění nic proti p. Raabovi, jen mě tak napadlo, že jako zarputilý ochranář jsem vždy proti těmto materiálům na černých skládkách brojil a teď si děláme takové miniskládky zcela úmyslně doma.
No, jen takové prázdninové zamyšlení - neberte to vážně