Právě kvete 13
Re: Právě kvete 13
Míra, hezké! To D. victoria reginae je super a Psychouš také.
Hanko super!
Mě nyní vykvetla Masdevalia amabilis z Peru. V létě jsem ji přemístil na slunečnější stanoviště protože v přírodě rostla na plném slunci. Nesvědčilo jí to a tak putovala rychle zpátky do polostínu. Znovu jsem si ověřil dvě moudra a sice: Pokud něco funguje tak to radši neměnit jak píše Paphio a také že napodobování přírody někdy nevede k lepším výsledkům jak mi psal Míra
Mě nyní vykvetla Masdevalia amabilis z Peru. V létě jsem ji přemístil na slunečnější stanoviště protože v přírodě rostla na plném slunci. Nesvědčilo jí to a tak putovala rychle zpátky do polostínu. Znovu jsem si ověřil dvě moudra a sice: Pokud něco funguje tak to radši neměnit jak píše Paphio a také že napodobování přírody někdy nevede k lepším výsledkům jak mi psal Míra
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No myslím, že pozorovací talent máš i sám .Kytka pěkná 
Hezké kvetení! D. harveyanum mi teprve nasazuje. Letos ho mám hodně opadané co se listí týče.
Tu poslední kytku ani neznám.
Tu poslední kytku ani neznám.
To jo, ale i fórum mi s lecčíms pomohlo. Člověk se pořád učíHAKI píše:No myslím, že pozorovací talent máš i sám .Kytka pěkná
Stenorrhynchos speciosumzaruba píše: Tu poslední kytku ani neznám.
Ok, dikyZdenka píše:Stenorrhynchos speciosumzaruba píše: Tu poslední kytku ani neznám.