Právě kvete 3
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 3
Hanko, krásný malý satelit
Také už koukám na Ecuageneru, co si příští rok objednám

Červené Cymbo je krásné,taky sem takové ještě neviděla.
stejně jako ten oranžový satelit,krásný.. 
Tak toto cymbo jsem nabízel jako,,přívažek,,k cym.tracyanu,víceméně zadarmo,už se mi ozval zájemce.
Jdu se trošku pochlubit,vykvetl Ceratostylis rubra,zakoupený u pokojovek v červenci.Pořád sem chodila nakukovat,jestli tam nááhodou není někde schovaný kvítek a dnes toto..Září tmavě oranžovou barvou,mám velikou radost.
Pěstuju na borové kůře a rostlinu sem obalila rašeliníkem,neměl by vyschnout.Jižní okno,teploty stále kolem 21-23st.
Pěstuju na borové kůře a rostlinu sem obalila rašeliníkem,neměl by vyschnout.Jižní okno,teploty stále kolem 21-23st.
Tohle je nádherná kytička, taky bych se chlubil.
Takže s tou její těžkostí to nebude zas až tak horké?
Takže s tou její těžkostí to nebude zas až tak horké?
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Hani, velká gratulace ! Opravdu úplně svítí.
Júú,díky
Máš ji taky?
Olaw,vůbec jsem netušila,že je nějak obtížnější.Prostě ji jen udržuju stále ve vlhkém rašeliníku,sluníčko na ni prosvítá přes ostatní rostliny co jsou zavěšené před ní.
Olaw,vůbec jsem netušila,že je nějak obtížnější.Prostě ji jen udržuju stále ve vlhkém rašeliníku,sluníčko na ni prosvítá přes ostatní rostliny co jsou zavěšené před ní.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
hanka2 píše:Júú,díkyMáš ji taky?
Hani, ještě nee, ale je také na mém dlouhém, předlouhém seznamu "Nutně potřebuji"
Nádhera, úplně září
Pěkný kvítek a sympatická rostlinka. Ostatně všechny jasně červeně kvetoucí orchideje jsou krásné a pěstiteli vyhledávané.