Restrepia
Re: Restrepia
Tu co má Minimoa mi za chvilku pokvete taky, je nádherná a už se na ní taky těším a chystá se muscifera a cymbula. Ale už jsem toho zase vykecal moc.

Jardo, pěkně se ti ty restrepie rozrůstají (rostliny i množství). Ani se ti nedivím. Jsou moc roztomilé 
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Evou J,když vidím ty nádherné květy.No prostě jste všichni šikulky!!!
Tak musím říct, že tahle žlutá mě zatím zaujala nejvíc. Moc pěkná.
Rozkvetla Restrepia trichoglossa. Nyní už s jistotou vím, že co se zde objevuje tento květ, je určitě právě Restrepia trichoglossa a ne antenifera. Květ je oproti antenifeře dvakrát ne-li vícekrát menší. Musím uznat, že je ale nádherná. Takže už mám konečně ve sbírce pruhovanou variantu květu. Tu Lucky trichoglossu, kterou dávala dříve, musím ale taky sehnat.

Jardo, ty už má restrepií slušnou sbírku. Doufám, že nebudeš chtít zkompletovat tvůj oblíbený rod Pleurothallis 
Už jsem to tady Restrepiemi trochu zaplavil, ale jak někde psal Radek, doufám, že někomu vnuknu chuť na pěstování tohoto rodu a mohu později předávat nejen zkušenosti, ale také samotné rostliny. Už se mi takto povedlo pár zajímavých kousků "vyhandlovat" a tak si myslím, že ten, koho to chytne, si tímto způsobem také zajímavé druhy pořídí. V tom případě se i já dostanu k zajímavým druhům. Zní to trochu sobecky, ale o tom to přeci je ne? Pokecat, povyměňovat a hlavně se mít dobře.
Restrepia echo
Restrepia echo
olaw píše:Už jsem to tady Restrepiemi trochu zaplavil, ale jak někde psal Radek, doufám, že někomu vnuknu chuť na pěstování tohoto rodu a mohu později předávat nejen zkušenosti, ale také samotné rostliny. Už se mi takto povedlo pár zajímavých kousků "vyhandlovat" a tak si myslím, že ten, koho to chytne, si tímto způsobem také zajímavé druhy pořídí. V tom případě se i já dostanu k zajímavým druhům. Zní to trochu sobecky, ale o tom to přeci je ne? Pokecat, povyměňovat a hlavně se mít dobře.
Restrepia muscifera
Zbytek na rajčeti.http://saslik.rajce.idnes.cz/Restrepia_muscifera/
Líbí se mi čím dál víc. Pomalu se začínám chytat