Paphiopedilum - hybrid

Cypripedium, Paphiopedilum, Phragmipedium …
Odpovědět
evulka

Re: Paphiopedilum - hybrid

Příspěvek od evulka »

Je opravdu krásnej :)
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

tommy píše:, v poslední době pravidelně dvěma květy na stvolu, ale už nikdy nebylo tak krásně tmavé...
T.

Náhodou je pěknej. Píšeš v poslední době -ale kvetl ti i takto http://forum.orchidej.net/download/file.php?id=1474&mode=view já mám od Virense křížení Paph Clair de Lune x Paph.concolor .Musím říci slovo "pravidelně"mě trošku zarazilo :) , jsi lepší mě pafíčko skoro umřelo.Tím pádem o nějaké pravidelnosti nemůže být řeč.
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Re: Paphiopedillum Maudiae

Příspěvek od HAKI »

Ivca.stechmullerova píše:Ahoj Haničko,dlouho jsme si nepsaly,známe se od Věry Trávníčkové z Fora přátelé orchidejí.[/url]

pa Ivča

Ahoj jo jo pamatuju pamatuju ;) Asi máš na mysli že jsi růžice odtrhla.A kořeny zůstaly v substrátu.Je to tak jak píše kajmii starý růžice se odstraní-odtrhnou až když listy zežloutnou.
Naposledy upravil(a) HAKI dne ned 24. úno 2013 15:25:18, celkem upraveno 1 x.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

tommy píše:Virensovo křížení č. 46, už tu bylo... když já těch papučí moc nemám. Koupil jsem ho před lety s květem, kvete každý rok, v poslední době pravidelně dvěma květy na stvolu, ale už nikdy nebylo tak krásně tmavé...
T.

Krásné křížení, Virens je borec......toho bych si nechala taky líbit...Věra
tommy

Příspěvek od tommy »

HAKI píše:Píšeš v poslední době -ale kvetl ti i takto http://forum.orchidej.net/download/file.php?id=1474&mode=view
HAKI, ty máš lepší přehled o mých kytkách než já :mrgreen: :mrgreen: ! Tři květy udělal jen jednou. Ale mrknul jsem do archivu a zjistil, že to s tou barvou není tak špatný ;) , přikládám foto květu, se kterým jsem ho koupil. Asi už mi paměť moc neslouží...
Věra píše:Krásné křížení, Virens je borec......toho bych si nechala taky líbit...Věra
Věro, tak teď nevím, CO nebo KOHO by sis nechala líbit :mrgreen: ...
T.
Přílohy
paph_krizeni_c_46a.jpg
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

tommy píše:HAKI, ty máš lepší přehled o mých kytkách než já :mrgreen: :mrgreen: !

To né :) ale dá se to vyhledat ....
tommy píše:Věro, tak teď nevím, CO nebo KOHO by sis nechala líbit :mrgreen: ...
T.

Tohle mě ráno taky napadlo :mrgreen: možná by na to šlo jít od lesa a nechat si líbit obojí :)
Teta

Příspěvek od Teta »

Ta barva je dost dobrá!
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

tommy píše:
HAKI píše:Píšeš v poslední době -ale kvetl ti i takto http://forum.orchidej.net/download/file.php?id=1474&mode=view
HAKI, ty máš lepší přehled o mých kytkách než já :mrgreen: :mrgreen: ! Tři květy udělal jen jednou. Ale mrknul jsem do archivu a zjistil, že to s tou barvou není tak špatný ;) , přikládám foto květu, se kterým jsem ho koupil. Asi už mi paměť moc neslouží...
Věra píše:Krásné křížení, Virens je borec......toho bych si nechala taky líbit...Věra
T.

Nom, samozřejmě pafíka,tobě bych tak mohla akorát navařit....pekla jsem teď chleba....Věra
tommy

Příspěvek od tommy »

Věra píše:
tommy píše:
T.

Nom, samozřejmě pafíka,tobě bych tak mohla akorát navařit....pekla jsem teď chleba....Věra
Tak jeden z nás dvou se v tom ztratil... :mrgreen: :mrgreen: .
T.
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

tommy píše:Virensovo křížení č. 46, už tu bylo... když já těch papučí moc nemám. Koupil jsem ho před lety s květem, kvete každý rok, v poslední době pravidelně dvěma květy na stvolu, ale už nikdy nebylo tak krásně tmavé...
T.

Pěkné květy ;) . Virens, copak je to za křížení?
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
Odpovědět