Paphiopedilum - hybrid
Re: Paphiopedilum - hybrid
Hani,...moc se mi líbí
Haki, za mne taky moc pěkný
Haki ,tak pro mně je to miláček 
HAKI píše:To Karlos-a co tento? (fakt píšu to jen tak aby řeč nestála)mě přijde docela milej.ještě kdyby kvetl z více růžic to by nebylo špatný.
Haki, moc pěknej hybridek
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
radzak píše:Takovej sladkej, jen ho ukousnout.
- Ivca.stechmullerova
Paphiopedillum hybrid
Ahoj Haničko,dlouho jsme si nepsaly,známe se od Věry Trávníčkové z Fora přátelé orchidejí.Mám prosbu po 4 letech mě vykvetl ten velkokvětý papučák jak mě dlouho zlobil a nechtěl kvézt.měl 4 sazenice 2 jsem dala pryč a vykvetl 2 květy na dvouch květních výhonech.ted má zase 4 sazenice které kvetly ty zavadají 2 jsou nové mám to opět udělat a dát ty staré pryč co myslíš ?dávám foto

pa Ivča

pa Ivča
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paphiopedillum Maudiae
Ivca.stechmullerova píše:Ahoj Haničko,dlouho jsme si nepsaly,známe se od Věry Trávníčkové z Fora přátelé orchidejí.Mám prosbu po 4 letech mě vykvetl ten velkokvětý papučák jak mě dlouho zlobil a nechtěl kvézt.měl 4 sazenice 2 jsem dala pryč a vykvetl 2 květy na dvouch květních výhonech.ted má zase 4 sazenice které kvetly ty zavadají 2 jsou nové mám to opět udělat a dát ty staré pryč co myslíš ?dávám foto
pa Ivča
Ale tohle není Maudiae...Staré růžice by se podle mě odstraňovat neměly, pokud neodejdou samy...
Virensovo křížení č. 46, už tu bylo... když já těch papučí moc nemám. Koupil jsem ho před lety s květem, kvete každý rok, v poslední době pravidelně dvěma květy na stvolu, ale už nikdy nebylo tak krásně tmavé...
T.
T.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Ten je nádhernej!!!!