Nino-taktez gratuluji,to je uroda.Ja jsem Vandicku prestehovala k segre,ktera ma lepsi podminky.Ten puvodni vyhon byl porad jen mala kulicka a zaschl,ale za 14 dni u segry se udelal novy vys,tak budu doufat,ze vykvete tenhle.Jinak se tesim jestli mi prijde z pokojovek V.Pagchong blue-jestli ji p.Kacerovsky privezl.
Chci se zeptat jak často zaléváte nebo máčíte Vandy v kůrovém substrátu, něco jsem vyčetla , ale máčení jednou za 14 dní mi přijde málo já ji namočila a prolila po týdnu , když je teplo rosím povrch substrátu, poraďte jaké máte zkušenosti bojim se bojim abych něco neudělala špatně
evulka píše:Chci se zeptat jak často zaléváte nebo máčíte Vandy v kůrovém substrátu, něco jsem vyčetla , ale máčení jednou za 14 dní mi přijde málo já ji namočila a prolila po týdnu , když je teplo rosím povrch substrátu, poraďte jaké máte zkušenosti bojim se bojim abych něco neudělala špatně
Já se teda přiznám že je fakt koupu tak jednou za 10-14 dní na 2-3 hodiny, ale denně rosím povrch a hlavně kořeny co rostou venku. Dělám to ráno. Zdá se, že se jim to takhle líbí. Když je hezky, visí přes den na zastíněném balkoně na šňůrách, večer jdou viset domů .
Já jsem tak šťastnááááá , vandička co mi přišla před 2 měsíci od p.Lukscheitera měla poupě, to zaschlo a dnes jsem objevila nad ním jak tlačí nový kvítek. Snad to dotáhne do konce , má radost je nepopsatelnáááááá (omlouvám se za nekvalitní foto , špatně se to fotí)
Tak uz mi kvete ta V.Pagchong z pokojovek od Schwertera-zatim ma rozkvetle 2 kvety a 2 budou brzy nasledovat.Jako obvykle jsou fialove,ae na fotkach vypadaji modre.Melo by jich byt tech 8.Tesim se,jak se budou hezky zvetsovat.