To by mohlo jít. V každém případě jsou ve velkokvětých hybridech zakříženy chladnomilné sruhy, přes zimu bych doporučoval tak 18 ve dne a 14-16 v noci.Kyra píše:Je to americký hybrid. Určitě Ti neřeknu co je to za křížence. Jen Ti můžu říct jak ho pěstuju. Východní okno teplota celoročně okolo 20 st. C. Občas o stupínek víc nebo míň a daří se mu. Jinak přes pafíky jsou tu jiní odborníci.
střevíčníky
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Re: střevíčníky
hanka2 píše:Já je teda přesazuju vždycky i když kvetou,právě kvůli tomu,že nevím co je za hrůzu pod substrátem.Ještě se mi nestalo,že by mi nějaký tímto způsobem odešel.Nechávám je kvést asi týden abych potěšila oko a pak květ odstřihnu a dělá parádu ve váze.
Hani díky udělám to také tak i když se bojím je to maudi a pinoccio-květy krásné chtěla bych,aby to kvetlo déle snad příště ono květy jsou křehké tak s květem to přesadit nepůjde.
Dekuji za odpoved a názory jak panu Hegerovi i ostatním.
Ten pantoflícek na fotce z odkazu je nejspis moje kytka.
Uvidíme jak se mu u mne bude dařit
Ten pantoflícek na fotce z odkazu je nejspis moje kytka.
Uvidíme jak se mu u mne bude dařit
-
vedana
- Kontaktovat uživatele:
Koupila jsem odkvetlý am.hybrid za skvělých 129,- a ihned jsem ho vysypala z květináče. Přesto, že byl jako vždy bývá mokrý, substrát se skládal pouze z hrubé kůry, bukvicových nažek a kousků pemzy a byl úplně v pořádku, i kořeny byly dlouhé a zdravé. Na stránkách pěstitelů jsem vyčetla, že má-li nová růžice 4-5 listů, je květuschopná. Po přenesení rostliny na jaře do světlé místnosti, kde teplota neklesá pod 12st. a ponechání tam 2-3 týdny by měl nasadit znovu na květ v teplotě kolem 20st.

Tak ten do fialova je moc krásnej! Ale jinak všechny.
No jo, všechny jsou super! Gratuluji!
Sú krásne.Také by som chcela mať... 
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Moc vám všem děkujji

Marion,máš je nádherné..