Narcis píše:Coelogyne pandurata pěstuju jí společně s ostatními chladnomilnými v 10-15
No to je výzva-můžu poprosit o foto ,těch 10°C se mě zdá tedy docela málo.Mám C.panduratu taky ale doma do zimní zahrady se obávám ji dát.Fotečka by mě zajímala.
Narcis píše:Coelogyne pandurata pěstuju jí společně s ostatními chladnomilnými v 10-15
No to je výzva-můžu poprosit o foto ,těch 10°C se mě zdá tedy docela málo.Mám C.panduratu taky ale doma do zimní zahrady se obávám ji dát.Fotečka by mě zajímala.
HAKI píše:Ještě se zeptám byla přesazovaná (nebo dělená)za těch 4,5roku a jak kvetla -děkuju jsem zvědavá no..
Příznám se, ani jsem na ní nesáhl. pořád mi přijde že to ještě není potřeba. kůra téměř netlí a orchidej je stále spokojená tak nevidím důvod proč jí kazit spokojenost
Tak podle fota to pandurata není zcela jistě, je těžké určit, která by to byla, až jedině květ. Dost podobné jako na fotce je C. flexuosa nebo suaveolens.