Biplantol Vital NT

Jak často, jak moc a čím zalévat, rosit či hnojit ...
Odpovědět
mysicka

Re: Biplantol Vital NT

Příspěvek od mysicka »

nevite kde sehnat biplantol z netu treba? psal jsem na email odsud pani z liberce, ale zatim mi nic neodepsala.. :(
Danicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danicka »

Ahoj,
Biplantol nepouzivam,ale jsem rada,ze Vera zminila ty nahnedle koreny z destove vody.Mne se to deje taky.Destovku jsme ji meli pod okapem z velkeho sudu.Tohle zhednuti korenu bylo jen u "Cambrii"- konkretne u Violetty von Holm,falenaky apod. na to nereagovali.Taky jsem si rikala,co je to za blbost,ze to nemuze byt spatne,kdyz je to destovka. Rikam si ale,ze kdyz vykvetla,tak to asi tak tragicke neni.Ja hnojim tekutym hnojivem od Lukscheitera a jsem spokojena.
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

mysicka píše:nevite kde sehnat biplantol z netu treba? psal jsem na email odsud pani z liberce, ale zatim mi nic neodepsala.. :(

Zkus tohle:
mailto:marketafejklova@seznam.cz
mysicka

Příspěvek od mysicka »

zdenko dekuju moc, pani hned odepsala a uz posila :) supeeer :) diky
Pavel63

Příspěvek od Pavel63 »

mysicka píše:zdenko dekuju moc, pani hned odepsala a uz posila :) supeeer :) diky

Kolik stojí ta balená voda? A nazapomeňte občas přidat opravdové hnojivo.
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

Pavel63 píše:
mysicka píše:zdenko dekuju moc, pani hned odepsala a uz posila :) supeeer :) diky

Mám ho na zkoušku a taky jsem trochu podezřívavej, ale úplně balená voda to není, protože po namočení prstu do toho roztoku se pak kůže lepí jako když si prst strčíte do šťávy, takže v tom asi něco bude, ale co, to ví jen ti co to mixujou :lol:
wiolan

Příspěvek od wiolan »

Pavel63 píše:

většinu rostlin hnojím jenom Biplantolem. Kytky rostou a kvetou, takže ideální stav.
Nicméně abych mohla porovnávat účinky Biplantolu, potřebovala bych další vzorek stejné rostliny a hnojit ho jinak.
To nedělám, takže nemohu psát žádné závěry o vyjímečnosti Biplantolu. V každém případě, já jsem spokojená.
Přeji hezký den, Věra

www.orchideje.freepage.cz
vera pokorna

Příspěvek od vera pokorna »

Já také. Hnojím s ním pořád, již druhým rokem, kromě jara a časného léta, kdy dávám kravinec. Po kravinci hezky roste tělo kytky - dusík, to je jasný, pak od července již jen Biplantol, ale ob zálivku, celou zimu, což je v podstatě pořád. jedná se ale jen o Phaly, Den. Ph., Paphiop. Cambrie, Cymbidia a Oncidia. Mohu porovnat s Wuxalem-ten jsem používala před Biplantolem a určitě mám po Bi kytky v lepší kondici než předtím.
Zvláště nyní na podzim, kdy se začalo topit. Ale nechci moc křičet, uvidíme, jestli jsem je nepřechválila, holky i Biplantol!
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

Zkuste část rostlin bioplantolem nezalévat- řekl bych, že porostou stejně.
Nevím, zdali i u kytek platí biblické- Víra Tvá Tě uzdravila...
Pavel63

Příspěvek od Pavel63 »

Paphio píše:Zkuste část rostlin bioplantolem nezalévat- řekl bych, že porostou stejně.
Nevím, zdali i u kytek platí biblické- Víra Tvá Tě uzdravila...

Myslím si totéž.
Odpovědět