Catasetinae
Re: Catasetinae
Zimuju ho stejně, ale tenhle způsob "rychlení" je zajímavý. Mám takového prcka, co ještě spí, zkusím to na něm aplikovat.
Bezva tip
Jižní okno ti nepomůže v zimě. Krátký den a paprsky procházející hustší atmosférou kvůli sluneční ekliptice. Světla je málo. Měl by začít růst někdy v březnu. Tobě začly růst někdy v prosinci ne?EvaJ píše:Jardo, proto jsou na jižním okně.
Hm, tak o kráse má každý své představy
ale kultura ukázková. Kořeny tak jak mají být a určitě plný květináč. V době růstu dost vody a hnojit. Umí.
Mně zatím Cycnochesy spinkají a Catasetum tlačí od podzimu poupátko.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, to za květináči máš teploměr nebo vlhkoměr ? Jestli dobře vidím, je tam 37 čehosi...
Je to vysílač meteostanice, který ukazuje teplotu (ne 37, ale 30st.) a vzdušnou vlhkost. Přijímač mám na nočním stolku, abych měl stále přehled, co se ve skleníku děje.EvaJ píše:Radku, to za květináči máš teploměr nebo vlhkoměr ? Jestli dobře vidím, je tam 37 čehosi...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no to je dobrý, to já pořád teď při těch mrazech lítala do skleníku. Doufám, že mě neviděli sousedé, jak tam běhám ve dvě ráno v noční košiliradzak píše:Je to vysílač meteostanice, který ukazuje teplotu (ne 37, ale 30st.) a vzdušnou vlhkost. Přijímač mám na nočním stolku, abych měl stále přehled, co se ve skleníku děje.EvaJ píše:Radku, to za květináči máš teploměr nebo vlhkoměr ? Jestli dobře vidím, je tam 37 čehosi...
Moje cycnochesy dneska.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, začaly růst po půlce ledna.olaw píše:Jižní okno ti nepomůže v zimě. Krátký den a paprsky procházející hustší atmosférou kvůli sluneční ekliptice. Světla je málo. Měl by začít růst někdy v březnu. Tobě začly růst někdy v prosinci ne?EvaJ píše:Jardo, proto jsou na jižním okně.