Míra píše:Zřejmě Vám paměť neslouží ale pokud vím, tak jsme měli domluvenu výměnu dendrobií, jen z Vaší strany jste poněkud pozapoměla. Když chcete někoho kárat, tak musíte být sama čistá. Ne nadarmo se říká hoď kamenem kdo jsi bez viny. Je mi to jedno, klidně si je nechte ale nesnáším pokrytce.
Vážený pane Mandlíku, pokud máte pocit, že Vám něco dlužím, tak já tento pocit nemám. Z toho, co jsem Vám ze svých dendrobií, která šla v té době dělit nabídla, se Vám nic nelíbilo. Napsala, jsem Vám, ať si tedy necháte 150,- Kč, které jsem měla u Vás za poštovné. Vy jste to odmítl a trval, ať Vám pošlu nějaké dendrobium a peníze jste vrátil. Těžko jsem Vám mohla něco poslat, když jste z nabízených nic nechtěl. Předpokládám, že jste neočekával, že koupím rostlinu za 20 € a s vděkem Vám ji půlku pošlu.
Také jsme si před dvěma roky vyjasnili, že vy mě přestanete obtěžovat svými vyčítavými maily a zapomenete, že vůbec existuji. Tak se podle toho laskavě zařiďte. Pokud hodláte v této debatě pokračovat, zvolte jiný druh komunikace, než je tohle fórum. Už jste zničil jedno fórum, nemusíte to zase zkoušet zde. Navíc jste tvrdil, že sem už nenapíšete ani čárku. Tak to laskavě dodržte. DĚKUJI Eva