Jeli jsme banda, potkali se s mnoha dalšími, ale každý si stejně šel po tom svém.
Opět hromada legrace, Roman s Mirem jsou "kamarádi do deště"
No, co vám mám povídat.
Raději se na to mrkněte.
Ještě jsem to ani nerozbalila. Manžel doma nadsedával, kdy už se vrátíme (vzala jsem letos maminku) a převezmu si děti a teď smaží nějaké papíry, tak ho ani nechci moc zneklidňovat tím, že zas nevezu žádné bohatě nakvetlé hybridy. Mamince jsem tedy koupila jeden ten velkokvětý papuč, protože po nich pořád koukala (stejně ho pak dostanu do péče, aby ho neumořila). Takže co si vzpomínám: Coel. speciosa a ochracea - nakvetlá, Dracula simia, Masd. ayabacana a ayabacana x veitchiana s poupětem, Bulbo. sumatranum s poupětem, Bulbo. nymphopolitanum s několika květními stvoly, Sudamerlycaste fimbriata (to jsem si dala, je to káča veliká), Restrepia cuprea a mohrii (aspoň doufám).EvaJ píše:když v sobotu asi nikdo nejede, tak večer očekávám smršť zpráv o nových úlovcíchradzak píše:Tak kdopak se nám dnes první vrátí a pochlubí se co dovezl
Kolik stálo Dendrobium tobaense?Zdenka píše:Výstava krásná, kytky úžasný, přivezla jsem si Lycaste skinneri, Habenarii carneu, Dendrobium tobaense a dvě Tolumnie