Naši zvířecí spolubydlící
Re: Naši zvířecí spolubydlící
Je to sice starší fotka,ale dělá to stále....Věra
Chtěla bych mít takhle pružnou páteř
Tak ještě jednou ty moje bengálky. Takhle se hřály celý den v neděli u kamen. Hrací rapl je posedl až v 11 v noci 
Jsou opravdu nádherný. Tahle kočka a kočka rybářská jsou moji absolutní favoriti. Jen teda názor manželky v mnoha věcech převládá.

nina píše:Tak ještě jednou ty moje bengálky. Takhle se hřály celý den v neděli u kamen. Hrací rapl je posedl až v 11 v noci
Jsou nádherný
Bengálky krásný. Kočky moc nemusím, ale tyhle by se mi doma líbily. 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám můj nejnovější přírůstek do rodiny. Zítra mu budou dva měsíce a jmenuje se Teddy. Opustil nás náš 17ti letý jezevčík Matýsek, který byl naprosto jedinečný, ale bez pejska jsem nechtěla zůstat.
Evo je rozkošnej. K sežrání 
Teddy je opravdu kouzelné štěňátko, tak ať je hlavně zdravý a má šťastný spokojený psí život-je to Schi-tsu že ano? Jinak opravdu upřímnou soustrast za Matýska-znám to bohužel moc dobře a Vy asi také, protože pořídit si dalšího člena rodiny je jediný lék (navíc 17let-to je opravdu obdivuhodný věk). Každý pejsek je jedinečný a je to osobnost-však ten malý vám ji také jistě brzy ukáže....tak přeji, ať jste spolu šťastní a prožijete spoustu krásných společných chvil.