identifikace
Re: identifikace
dekuji za odpoved no uvidime jak se ji bude darit u me doma
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona
Vůbec se jí nebojte, chce víc světla a suššeji ne ale zcela. Pokud má dostatek vláhy dobře roste ale nekvete. Poměrně sušší pěstování ji donutí kvést.
Míro díky moc za radu jsem rád že lidé tady poradí a jsou i ochotní. Vaší radu si zapamatuji
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
V aktivním růstu raději tepleji, ovlivňuje to rychlost růstu. Co nejvíc světla, pak valí. Pozor, ale, raději rozptýlené. Pálí se. Maximální snesitelné množství světla, tepla, hodně zálivky- po proschnutí, zajistí velké přírůstky statných rostlin.
děkuji vám za vyčerpávající informace. Někde si je poznamenám

Prosím o pomoc při určení rodiče, prarodiče, tety, strejdy
tak zřejmě jsem našel tu svou Brassii na strankach terra koruny: brassia - rex x gireoudiana.
takto ji tam maji pojmenovanou a dokonce i foto kvetu vypada podobne. Jen si tim nejsem jistej jestli to mam napsat na jmenovku nebo tam nechat jen Brassia
takto ji tam maji pojmenovanou a dokonce i foto kvetu vypada podobne. Jen si tim nejsem jistej jestli to mam napsat na jmenovku nebo tam nechat jen Brassia
Barbez2 píše:tak zřejmě jsem našel tu svou Brassii na strankach terra koruny: brassia - rex x gireoudiana.
To se těžko určuje, pokud to člověk neví jistě. Jsou si dost podobné.
no právě že jsou si hodně podobné ale tak asi to vyřeším galantně a dostane jmenovku Brassia hybrid NOID