Dendrobium kingianum
Re: Dendrobium kingianum
Krásný kvítek i fotka
Tato dendrobka me také baví, i když to jsou pry kytky pro začátečníky,kam vlastně také patřímMarta1 píše:Krásný kvítek i fotka
Pěstuji je přes leto ve skleníku v čisté kure při teplotách od 18- 30st.C. V zime maji absolutní sucho a teploty od 5- 10 stupňů C. Ven je nedávám a kejky mi vůbec nedělají. Mnozim je dělením trsu.
Na rajče ti jsou spolu s Epc. A Epidendrem. Před 3 týdny jsem je dal do tepla a takhle se ukázalo. Škoda, ze sem nejde dat ta vůně, voní cely sklenik.
http://garnet007.rajce.idnes.cz/Laelia_ ... pidendrum/
Nádherné všechny rostliny

Tak jo,díky.evulka píše:Nádherné všechny rostliny![]()
Co říct nemá to chybu, musím říct, že tu soukroumou botanku Vám opravdu z duše závidím a ještě jednu věc Vám závidím, když je práce koníčkem. Je to opravdu nádherný.
Díky, mám podporu manželky, je také z branže ma pro to pochopeni. Pracovat ve skleníku je super relaxace.Kyra píše:Co říct nemá to chybu, musím říct, že tu soukroumou botanku Vám opravdu z duše závidím a ještě jednu věc Vám závidím, když je práce koníčkem. Je to opravdu nádherný.
Hlavně když je venku zima, prší a nebo skarede. Snaha je , aby vse bylo maxim. přirozené . Čas ukáže, jak se to daří naplňovat.
Tak to je tedy nádhera a ta rostlina 
Je nádherné. Když to porovnám s těmi mými prcky...
Krásné květy...