Právě kvete 2

Místo pro fotografie Vašich (orchidejových) miláčků
Odpovědět
JanMazac

Re: Právě kvete 2

Příspěvek od JanMazac »

Ano, ale je to hezký podvraťáček :)
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Pěkný :P
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Mně se tak moc nelíbí... :roll:
Katka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katka »

Tak ji směŇ :mrgreen:
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Není nic, za co bych ho mohl směnit. Takovýho podvraťáka jedině za zase podvraťáka a to já neberu. Dal bych ho, ale to by mě tchýně zabila. Spíš manželka za potlesku tchýně. :lol: :lol: :lol:
Gabča

Příspěvek od Gabča »

To víš, taky je potřeba mít něco, co potěší ty nebohé vkusem nepolíbené ženy :D
petr turecky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr turecky »

tak mi vykvetla první katlej... koupil jsem ji před dvěma lety jako odkvetlého ubožáka za 50kč ve velkotržnici za Zbraslaví... asi nějakej kříženec labiaty nebo co... je to supr, když vykvete kytka, jejíž květ jste nikdy neviděli :)
Přílohy
katlej - asi labiata xx -.jpg
Danicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danicka »

Krasne vam vsem kvetou,holky nase barevny.Mne uz u toho letosniho kveteni Ascocendy Princes Mikassa Blue chybi jen 1 poupe.Ma jich jen 5 a mensi,ale i tak mi udelala radost,ze mi do Vanoc vykvetla.Pokud pokvete treba pristi rok v lete,bude to urco lepsi vetsi kvety.Holt zimni kveteni a na stole.Cekam na jedno zlute Oncidko.Koupila jsem ho odkvetle a cekam,jestli bude stejne jako to udajne pojmenovane O.varicosum nebo jine,ale rekla bych po prostudovani detailnich archivnich fotek,ze bude jine.To prvni melo jen 3 zihane male listecky seshora a tohle jich bude mit vic.At vam to vsem kvete at mame v tehle zime nejakou radost z peknych barev.
Přílohy
Asca 2 kvetei detail 1.jpg
Oncidko zlute detail poupe.jpg
virens
Moderátor

Příspěvek od virens »

petr turecký, kříženec C. labiata to určitě není . Květ bude tuhý a tak 12 cm. Bude v tom asi C. intermedia var. aquinii i když to asi není bifolátní. Rostlina ještě nebude v ideálním stavu. Ale bude to něco takového
http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... 72&bih=826
nina

Příspěvek od nina »

Danicka píše:Krasne vam vsem kvetou,holky nase barevny.Mne uz u toho letosniho kveteni Ascocendy Princes Mikassa Blue chybi jen 1 poupe.Ma jich jen 5 a mensi,ale i tak mi udelala radost,ze mi do Vanoc vykvetla.Pokud pokvete treba pristi rok v lete,bude to urco lepsi vetsi kvety.Holt zimni kveteni a na stole.Cekam na jedno zlute Oncidko.Koupila jsem ho odkvetle a cekam,jestli bude stejne jako to udajne pojmenovane O.varicosum nebo jine,ale rekla bych po prostudovani detailnich archivnich fotek,ze bude jine.To prvni melo jen 3 zihane male listecky seshora a tohle jich bude mit vic.At vam to vsem kvete at mame v tehle zime nejakou radost z peknych barev.

Moc krásně ti to kvete. Proti tomu světlu je to moc pěkný :P
Odpovědět