Santpaulie-fialenky
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Santpaulie-fialenky
Je to asi Chirita tamiana. Gesneriaceae jsou ale fákt zajímavá family. Columnea, Streptocarpus, Kohleria, Sinningia, Achimenes, Gloxinia, Saintpaulia, Chirita, Eucodonia, Smithiantha a x dalších........dá se vybrat
Jardo, ten rododendron je nádherný a zajímavý. 
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Nino, krásné fialinky, ty já nemám, muž má k nim nepochopitelnou averzi
Jardo, krásná bonsaj.
Jardo, krásná bonsaj.
olaw: Nenech mě napínat, kolik je mu těch let???
Mimochodem, ten rhododendron je fakt nádherný! Moc se mi líbí. Bonsaie celkově se mi moc líbí. Bohužel se o ně neumím starat. Ale teď jsem zkusil zasadit semínko delonixu, který vyleze poměrně rychle a dal jsem to přítelovi, ať se o to postará. Teda, abych to upřesnil, zasadil jsem ho rovnou do misky na bonsaie s tím, že ho jako bonsai budeme pěstovat. Už vylezl je to nějaká doba, co vylezl, tak jsem zvědavý, co z toho bude. Je mi jasný, že si počkáme
))
Nic není nemožné.
Teda a o něco starší než já, to abych mu vykalolaw píše:Je na chlup stejně starý jako já. 28 let....
Nic není nemožné.
Já osobně jich mám vlastních asi deset, ale po dědovi jsem zdědil na 100 stromů, takže si to představ, každý podzim zakopávat do záhonů a každé jaro dávat zpět do misek, čistit od starého substrátu, dávat nový, tvarovat, zaštipovat. Bohužel je to několika denní dojíždění, takže si tam pomalu začínám dávat mrazuvzdorné orchideje a nakonec tam zůstanu i já.
Je to ale paráda....

Naposledy upravil(a) olaw dne čtv 03. čer 2010 23:16:26, celkem upraveno 1 x.
teda to je pokoukáníčko, nádhera, bonsaje jsou nádherné, ale nějak nemám to srdce je trápit. Moc krásné 
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, krásné.