Paphiopedilum delenatii
Re: Paphiopedilum delenatii
No,parádník! 
Takhle velkou růžici jsem ještě neviděl. Jestli bude takový i květ...EvaJ píše:no to je fešák, já mám ještě poupátko, miminko. Ale činí se.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
možná to zkresluje ta fotka, je to jeden z těch od Popowaradzak píše:Takhle velkou růžici jsem ještě neviděl. Jestli bude takový i květ...EvaJ píše:no to je fešák, já mám ještě poupátko, miminko. Ale činí se.
Je moc krásný. Jakou má vůni?
Já tak nesoudím podle fotky. Vždyť jsem tu rostlinu viděl...EvaJ píše:možná to zkresluje ta fotka, je to jeden z těch od Popowaradzak píše:Takhle velkou růžici jsem ještě neviděl. Jestli bude takový i květ...EvaJ píše:no to je fešák, já mám ještě poupátko, miminko. Ale činí se.
Tenhle zrovna nevoní, ale některá delenatii voňavá jsou. Mně to připomíná bonbony "Lipo".jana23 píše:Je moc krásný. Jakou má vůni?
Chtěl bych se zeptat,zda je možné podle květu určit zda mám botanické delenatii,nebo křížence.I když nepředpokládám,že bych za 50 korun koupil botaniku v květinářství ve výprodeji.Ale květ se delenatii moc podobá .radzak píše:Tenhle zrovna nevoní, ale některá delenatii voňavá jsou. Mně to připomíná bonbony "Lipo".jana23 píše:Je moc krásný. Jakou má vůni?
tady je rostlina před rozkvětem 
Vypadá to, že jste měl štěstí 
Moc děkuji,pořád nechtěl kvést,mám ho dva roky,narostly krásné růžice a pořád nic.Tak jsem mu na podzim naordinoval období sucha a přesunul do chladné místnosti...zřejmě to pomohlo.radzak píše:Vypadá to, že jste měl štěstí